Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A kőbányai Gyógyszergyári utca árkaiban évek óta gyűlik a szemét (Frissítve)

A Gyógyszergyári utca – Fehér út kereszteződésénél évek óta gyűlik a szemét, ami már eltömíti az utca vízelvezető árkait is. De vajon lesz rá megoldás?

Frissítve II.
2018.02.02.

A bejelentőtől kapott tájékoztatás alapján a területet megtisztították.

Köszönjük az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat a Gyógyszergyár utcában.


Frissítve
2018.12.30.

A bejelentő pár száz méterre arrébb, de ugyanebből az utcából küldött egy újabb bejelentést szinte azonos állapotokról.
“Újabb fotók a Gyógyszergyári útról a Fehér út felé haladva jobb oldalon.”

Köszönjük az újabb képeket az utcából.


Korábban
2017.12.27.

Reméljük igen! Hasonló hulladékprobléma alakult ki tavaly ilyenkor a Terebesi utcánál, amit azóta az aktuális szervek felszámoltak és tettek a megelőzés érdekébe is. Erről szóló cikkünket ide kattintva lehet megtekinteni. Korábban már érkezett bejelentés az utca másik végéről, ami ide kattintva elérhető.

A helyszín tipikusan olyan hely ahova a szemetelő, szemetelők vissza-visszajárnak, hiszen a jelzőlámpa pirosat mutat megáll és kidobja a szemetet szinte észrevétlenül.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Uram! Az alábbi képeket ma délelőtt készítettem a Gyógyszergyári utca Fehér út felé eső végénél, a villanyrendőr előtt jobbra van közvetlenül az út mellett a Fehér út irányában. Felháborító az a rengeteg szemét, ami ebben a zöld övezetben fellelhető.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Gyógyszergyári utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek