Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szétdobált óvszerek és szemét a Kamaraerdei út mentén - Hulladekvadasz.hu

Szétdobált óvszerek és szemét a Kamaraerdei út mentén

A Kamaraerdei út óvszerrel és szeméttel tarkított nyomvonaláról érkezett bejelentés Budapestről. Évek óta megoldatlan a terület hulladékszennyezése.

Volt a közelben kotontemető is, de korábban pont erről a helyszínről is érkezett már bejelentés, amivel kapcsolatban egy év alatt nem történt semmiféle előrelépés. A mostani bejelentésben a bejelentő érzelmes hangvételével írja le elégedetlenségét a világgal, a problémák megoldatlanságával kapcsolatban, ami egy az egyben illik erre a helyre is.

Tegyük fel a kérdés. Mik lógnak a bokron? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tegyük fel a kérdés. Mik lógnak a bokron? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az úgynevezett “türelmi zónák” egyik szakasza is itt húzódik, de a prostituáltaknak ez nem lehet ok arra, hogy a tevékenységük hulladékát rendezetlenül, fertőzésveszélyesen szétszórják.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok. Térdig gázolunk a szemétben, no meg persze az erkölcsi fertőben is! Kezdhetnénk úgy; „valahol egy messzi-messzi galaxisban”… de NEM! Budapest határában, kiemelten frekventált környezetben, természetvédelmi területen és nem egy másik bolygón?

Kamaraerdei út felső szakasza, közel a volt -mechanikai művekhez. Elindulva a késő őszi túránkon szívet melengető időben/hangulatban a családdal, egy hétvégi tervezett kirándulásra. Nos ebből annyi lett, hogy hazakényszerültünk a gyomorforgató látvány miatt. 

Természetvédelmi terület és ami vele jár. Persze ahogy az már kishazánkban megszokott, a természetvédelmi terület kellős közepén. Kisút a Kamaraerdei óvodához(!!!) kb:500m, szemben tanösvény, és BKK buszmegálló…mit számít?! És hab a tortán: a BM lőtere tőszomszédságában!!!

Használt óvszerek, törlök, intim betétek, stb. tömtelege!!! Kérdések és demagóg kampány-blődségek kavarognak az ember fejében: „Európa itt épül” vagy „Hajrá Magyarok, hajrá Magyarország”, vagy „ Trianon lett a mi vesztünk”, de akár „ A liberális demokrácia hozza el az igazi változást” NO COMMENT!!! Úgy látom, eszmék jönnek, kormányok mennek, de a probléma örök. Erre a zsebkendőnyi földre sem tudunk vigyázni! A „Polgártársaim” cinikus közönye, és „ ez nem az én problémám” felfogása kihat az egész ország közmoráljára. De ha már itt tartunk, vajon melyik Mefisto vagy főispán érdekkörébe tartozik a helyi prostitúció? Vajon ki tartja kezében a gyeplőt, és vajon ki pótolja a kieső szemetelő lányok sisere hadát csengő magyar forintokért? Melyik kasszában csilingelnek a pengők? Azt is elismerem, hogy a „szerv” nem tartozik egy intellektuel csoportkőrbe sem.

Hiszen pár elemivel, meg talán egy jogsival lehetne orvosolni a problémát. KRESZ Hölgyeim-Uraim! Hiszen ha a rend őrei szorgalmukban nem restek minden szabálytalankodót bírságolni, akkor itt is búsás bevételre számíthatnának két jól elhelyezett tábla okán. Azt gondolom sok esetben tanult de elesett, és Magyar méltóságukban megtépázott honfitársaim, akiket közmunkásokká alacsonyítottak, vajmi kevés megoldást hozhatnak a problémára. Nem velük kell az ilyen nemzetgyalázást eltakaríttatni!! Nos a kérdés örök: Ki ezért a felelős?  B.P. -látványőr-„

Hulladék jellege: kommunális, óvszer, veszélyes hulladék.

[codepeople-post-map]

Kamaraerdei út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...