Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Több kilónyi pet-palack és szemét a Vezseny utca árkában (Frissítve)

A zuglói Vezseny utca árkában több kilónyi pet-palackre és szemétre lett figyelmes az arra sétáló zuglói hulladékvadászunk.

Frissítve
2017.12.27.

Zugló Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta:
“A bejelentésük első részét továbbítottam a Zuglói vagyonkezelő Zrt-nek, mint ingatlankezelőnek. A bejelentés második része nem Zugló közigazgatási területe, hanem a XV. kerülethez tartozik. A bejelentésükkel a XV. Kerületi önkormányzatot szíveskedjenek megkeresni.”

Továbbítjuk a bejelentés a Budapest XV. kerület Önkormányzatának.


Korábban
2017.12.27.

A tél beköszöntével az eddig a növényzet által eltakart hulladék-lelőhelyek a legtöbb esetben láthatóvá válnak. Ezáltal olyan helyszínekről is érkezik bejelentés, ahonnan nem is gondoltuk volna, hogy van szemét.

A zuglói helyszín határos Újpalotával, ami kérdéseket vett fel, hogy vajon melyik önkormányzathoz tartozik a bejelentés helyszíne.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Egy rövid séta kapcsán fedeztem fel ezt a helyet. A mellékelt képeken szerintem jól látszik a helyzet! A hely azt hiszem Budapest zuglói körzetéhez tartozik!”

A Google Maps 2014-es képén is már gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

A Google Maps 2014-es képén is már gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: kommunális.

A zuglói Vezseny utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek