Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Több kilónyi pet-palack és szemét a Vezseny utca árkában (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Több kilónyi pet-palack és szemét a Vezseny utca árkában (Frissítve)

A zuglói Vezseny utca árkában több kilónyi pet-palackre és szemétre lett figyelmes az arra sétáló zuglói hulladékvadászunk.

Frissítve
2017.12.27.

Zugló Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta:
„A bejelentésük első részét továbbítottam a Zuglói vagyonkezelő Zrt-nek, mint ingatlankezelőnek. A bejelentés második része nem Zugló közigazgatási területe, hanem a XV. kerülethez tartozik. A bejelentésükkel a XV. Kerületi önkormányzatot szíveskedjenek megkeresni.”

Továbbítjuk a bejelentés a Budapest XV. kerület Önkormányzatának.


Korábban
2017.12.27.

A tél beköszöntével az eddig a növényzet által eltakart hulladék-lelőhelyek a legtöbb esetben láthatóvá válnak. Ezáltal olyan helyszínekről is érkezik bejelentés, ahonnan nem is gondoltuk volna, hogy van szemét.

A zuglói helyszín határos Újpalotával, ami kérdéseket vett fel, hogy vajon melyik önkormányzathoz tartozik a bejelentés helyszíne.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Egy rövid séta kapcsán fedeztem fel ezt a helyet. A mellékelt képeken szerintem jól látszik a helyzet! A hely azt hiszem Budapest zuglói körzetéhez tartozik!”

A Google Maps 2014-es képén is már gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

A Google Maps 2014-es képén is már gyűlik a szemét. / Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A zuglói Vezseny utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...