Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kőbánya Vaspálya utca “szemétsége”

Kőbánya Vaspálya utca illegális hulladéklerakatára csak az a kifejezés jut eszünkbe, hogy ez egy igazi “szemétség!”. Egy újabb szemetes MÁV terület.

Ami természetesen nem a MÁV miatt szemetes, hanem az olyan galád emberektől akik tesznek a rendre és az olcsó megoldást válasszák a hulladékuktól való megváláshoz.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A 10.kerületi Vaspálya utca vasúti töltés területéről küldöm a bejelentést kérem hogy segítsenek a MÁVon mert sajnos minden Budapesti részlege nagyon szemetes. Előre is köszönöm!”

Hulladék jellege: háztartási.

Kőbánya Vaspálya utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek