Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ország út hulladékkupacai Budakalász és Budapest határán - Hulladekvadasz.hu

Ország út hulladékkupacai Budakalász és Budapest határán

Az Ország út nyomvonala Budapest és Budakalász átvezető útszakasza, ami mellett a bejelentő szerint folyamatosan gyűlik a szemét.

Az útszakasz a legjobb tudomásunk szerint Budapest III. kerületéhez tartozik. Óbuda korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az Ország út szemete vajon honnan került ide? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ország út szemete vajon honnan került ide? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Szeretném a segítségüket kérni a Budakalász és Budapest közötti Ország út mellett egyre gyarapodó szeméthalom eltávolításában. A szemét jellemzően az út mindkét két oldalán – változó mennyiségben – megtalálható a Budapest és Budakalász közötti útszakasz teljes hosszában.

A bejelentő által küldött térképes jelölés. / Fotó: Google Maps

A bejelentő által küldött térképes jelölés. / Fotó: Google Maps

Csatoltam néhány képet az állapotokról valamint térképrészletet is a helyszín könnyebb beazonosításához. Előre is köszönöm segítségük.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Ország út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...