Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ország út hulladékkupacai Budakalász és Budapest határán

Az Ország út nyomvonala Budapest és Budakalász átvezető útszakasza, ami mellett a bejelentő szerint folyamatosan gyűlik a szemét.

Az útszakasz a legjobb tudomásunk szerint Budapest III. kerületéhez tartozik. Óbuda korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az Ország út szemete vajon honnan került ide? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ország út szemete vajon honnan került ide? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Szeretném a segítségüket kérni a Budakalász és Budapest közötti Ország út mellett egyre gyarapodó szeméthalom eltávolításában. A szemét jellemzően az út mindkét két oldalán – változó mennyiségben – megtalálható a Budapest és Budakalász közötti útszakasz teljes hosszában.

A bejelentő által küldött térképes jelölés. / Fotó: Google Maps

A bejelentő által küldött térképes jelölés. / Fotó: Google Maps

Csatoltam néhány képet az állapotokról valamint térképrészletet is a helyszín könnyebb beazonosításához. Előre is köszönöm segítségük.”

Hulladék jellege: kommunális.

Ország út helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek