Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban - Hulladekvadasz.hu

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakatára és a tőle 100 méterre lévő miskolci Pingyom városrészben található szemetes állapotokról kaptunk bejelentést.

Pingyom helyisége a bejelentő szerint egy olyan terület, amin több település is osztozik ezáltal szinte senki se érzi magáénak. Ebből azt szűri le, hogy a térségben tapasztalható hulladékprobléma ebből fakad.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Állandó probléma az ún. Pingyom nevű településrész környékének szemetessége. A terület sajnos több település -Miskolc, Mályi, Nyékládháza és Bükkaranyos perifériáján terül el, ezért láthatólag gazdátlan.

A mellékelt képek közül az első a Harsányi közút melletti ún. Pingyomtető „Felső kapu” 3751 sz. buszmegálló (Bükkaranyos községhatár, de az É-Magyarországi Közlekedési Központot és a Közútkezelőt is érint)i. A másik, száz m-en belül már Nyékládháza településhatára (Galagonya u. 1.), a közúttól pár méterre.”

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban

A helyszínen a Google Maps szerint 2011 óta nem történt semmi változás!

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Nyékládháza Galagonya utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...