Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakatára és a tőle 100 méterre lévő miskolci Pingyom városrészben található szemetes állapotokról kaptunk bejelentést.

Pingyom helyisége a bejelentő szerint egy olyan terület, amin több település is osztozik ezáltal szinte senki se érzi magáénak. Ebből azt szűri le, hogy a térségben tapasztalható hulladékprobléma ebből fakad.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Állandó probléma az ún. Pingyom nevű településrész környékének szemetessége. A terület sajnos több település -Miskolc, Mályi, Nyékládháza és Bükkaranyos perifériáján terül el, ezért láthatólag gazdátlan.

A mellékelt képek közül az első a Harsányi közút melletti ún. Pingyomtető “Felső kapu” 3751 sz. buszmegálló (Bükkaranyos községhatár, de az É-Magyarországi Közlekedési Központot és a Közútkezelőt is érint)i. A másik, száz m-en belül már Nyékládháza településhatára (Galagonya u. 1.), a közúttól pár méterre.”

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban

A helyszínen a Google Maps szerint 2011 óta nem történt semmi változás!

Hulladék jellege: kommunális.

Nyékládháza Galagonya utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek