Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakatára és a tőle 100 méterre lévő miskolci Pingyom városrészben található szemetes állapotokról kaptunk bejelentést.

Pingyom helyisége a bejelentő szerint egy olyan terület, amin több település is osztozik ezáltal szinte senki se érzi magáénak. Ebből azt szűri le, hogy a térségben tapasztalható hulladékprobléma ebből fakad.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Állandó probléma az ún. Pingyom nevű településrész környékének szemetessége. A terület sajnos több település -Miskolc, Mályi, Nyékládháza és Bükkaranyos perifériáján terül el, ezért láthatólag gazdátlan.

A mellékelt képek közül az első a Harsányi közút melletti ún. Pingyomtető “Felső kapu” 3751 sz. buszmegálló (Bükkaranyos községhatár, de az É-Magyarországi Közlekedési Központot és a Közútkezelőt is érint)i. A másik, száz m-en belül már Nyékládháza településhatára (Galagonya u. 1.), a közúttól pár méterre.”

Nyékládháza Galagonya utca hulladéklerakata a Pingyomban

A helyszínen a Google Maps szerint 2011 óta nem történt semmi változás!

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Nyékládháza Galagonya utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: