Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mexikói úton középkori állapotok 2018-ban is - Hulladekvadasz.hu

Mexikói úton középkori állapotok 2018-ban is

Középkori állapotok uralkodnak Zuglóban a Mexikói úton a bejelentő szerint 2018-ban is. A helyszín állandósult problémája ez a MÁV vasúti töltésén.

Frissítve III.
2018.02.06.

Az egyik bejelentőtől kapott információk alapján a területet megtisztították. Az erről szóló videónkat youtube csatornánkon lehet megtekinteni.

Köszönjük az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat. Bízunk benne a területet a jelenlegi kitakarított állapotában marad.


Frissítve II.
2018.01.28.

Hulladékhegyek a mindennapokban címmel a hulladekvadasz.hu mini videósorozata indít, ahol bemutatjuk településeink állandósult szemétdombjait. Első állomásunk, a Mexikói út.

A helyszínen hetek óta gyűlik a szemét. A terület a MÁV tulajdona, aki már nem bír el a folytonos szemetelők hadával.


Frissítve I.
2018.01.27.

Egy másik bejelentőtől újabb bejelentés érkezett a helyszínről, ahol csak fokozódik a hulladékprobléma. Megoldás nincs, csak egyre több szemét.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Az utóbbi időben idehordja mindenki a mocskát, valószínűleg azóta, mióta lebontották a Zászlós utcai hajléktalan szellemházat.

Válogatás nélkül minden ide van hajítva végig a Tábornok utcától a Kerepesi úti sarokig a parkoló oldalán.  Kisebb-nagyobb kupacok, szörnyű! Erre járok haza a Tescóból, de ez eddig nem volt. Nem hinném, hogy az utca túloldali lakók, azért hűtőt és bútorokat nem mindig dob ki az ember. „

A szemetelők évente több száz – több ezer tonna hulladékot hordanak MÁV területekre, ezzel horribilis költségeket, károkat okozva a Társaság számára. A bejelentés továbbítjuk az aktuális szerveknek.


Korábban
2018.01.01.

A helyszínről már több alkalommal érkezett bejelentés, amit a helyi szervek nem győznek erővel takarítani. A terület a legjobb tudomásunk szerint MÁV terület. Továbbá vasúti töltés túloldalán a Zugló legszemetesebb utcája a Francia út található.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Mi ez? A lomtalanításnak mar rég vége. Mexikói úton középkori alapotok uralkodnak.”

Hulladék jellege: műanyag, elektronikai, fém.

[codepeople-post-map]

A középkori állapotok helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...