Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mexikói úton középkori állapotok 2018-ban is


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Középkori állapotok uralkodnak Zuglóban a Mexikói úton a bejelentő szerint 2018-ban is. A helyszín állandósult problémája ez a MÁV vasúti töltésén.

Frissítve III.
2018.02.06.

Az egyik bejelentőtől kapott információk alapján a területet megtisztították. Az erről szóló videónkat youtube csatornánkon lehet megtekinteni.

Köszönjük az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat. Bízunk benne a területet a jelenlegi kitakarított állapotában marad.


Frissítve II.
2018.01.28.

Hulladékhegyek a mindennapokban címmel a hulladekvadasz.hu mini videósorozata indít, ahol bemutatjuk településeink állandósult szemétdombjait. Első állomásunk, a Mexikói út.

A helyszínen hetek óta gyűlik a szemét. A terület a MÁV tulajdona, aki már nem bír el a folytonos szemetelők hadával.


Frissítve I.
2018.01.27.

Egy másik bejelentőtől újabb bejelentés érkezett a helyszínről, ahol csak fokozódik a hulladékprobléma. Megoldás nincs, csak egyre több szemét.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Az utóbbi időben idehordja mindenki a mocskát, valószínűleg azóta, mióta lebontották a Zászlós utcai hajléktalan szellemházat.

Válogatás nélkül minden ide van hajítva végig a Tábornok utcától a Kerepesi úti sarokig a parkoló oldalán.  Kisebb-nagyobb kupacok, szörnyű! Erre járok haza a Tescóból, de ez eddig nem volt. Nem hinném, hogy az utca túloldali lakók, azért hűtőt és bútorokat nem mindig dob ki az ember. “

A szemetelők évente több száz – több ezer tonna hulladékot hordanak MÁV területekre, ezzel horribilis költségeket, károkat okozva a Társaság számára. A bejelentés továbbítjuk az aktuális szerveknek.


Korábban
2018.01.01.

A helyszínről már több alkalommal érkezett bejelentés, amit a helyi szervek nem győznek erővel takarítani. A terület a legjobb tudomásunk szerint MÁV terület. Továbbá vasúti töltés túloldalán a Zugló legszemetesebb utcája a Francia út található.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Mi ez? A lomtalanításnak mar rég vége. Mexikói úton középkori alapotok uralkodnak.”

Hulladék jellege: műanyag, elektronikai, fém.

A középkori állapotok helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek