Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Reménység Szigete mellett hungarocell lerakat

Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telep bejáratótól jobbra hungarocell hulladéklerakatra lett figyelmes a kőbányai hulladékvadászunk. A Terebesi erdőben ismét gyűlik a szemét.

Frissítve
2018.02.02.

A bejelentőtől kapott friss kép szerint a területről az illegálisan elhelyezett hulladékot eltakarították.
“Sziasztok! Két helyről is elvitték…. Reméljük, így halad a többi is. ”

Mindössze 1 hónap kellett az aktuális szerveknek a terület megtisztításához. Köszönjük!

Mindössze 1 hónap kellett az aktuális szerveknek a terület megtisztításához. Köszönjük!

Köszönjük az aktuális szerveknek a terület megtisztítását.


Korábban
2018.01.01.

A bejelentés körzete egyáltalán nem ismeretlen számunkra. Két éve a hulladekvadasz.hu  “A kőbányai Terebesi erdő, maga a hulladékpokol” című cikke nyomán hatalmas botrány alakult ki az erdő és környékén kialakult hulladékprobléma miatt. Az erdőben úton útfélén illegális hulladéklerakatok hevertek. Reméljük, hogy ez ismét nem fog előfordulni, de a bejelentésből sajnos nyugtalanító információk kaptunk.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb fotók, ezúttal a Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telep bejáratótól jobbra. A Terebesi erdő annyira szemetes, hogy kb. még 100 fotót küldhetnék. Ennek a problémának a megoldása nagy erőket/kapcsolatokat vesz igénybe, legalábbis szerintem. Mindenesetre bízom abban, hogy ez a néhány fotó hozzájárul a sikeres terület rehabilitációhoz.”

Hulladék jellege: építési.

Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telepe mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek