Reménység Szigete mellett hungarocell lerakat

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telep bejáratótól jobbra hungarocell hulladéklerakatra lett figyelmes a kőbányai hulladékvadászunk. A Terebesi erdőben ismét gyűlik a szemét.

Frissítve
2018.02.02.

A bejelentőtől kapott friss kép szerint a területről az illegálisan elhelyezett hulladékot eltakarították.
“Sziasztok! Két helyről is elvitték…. Reméljük, így halad a többi is. ”

Mindössze 1 hónap kellett az aktuális szerveknek a terület megtisztításához. Köszönjük!

Mindössze 1 hónap kellett az aktuális szerveknek a terület megtisztításához. Köszönjük!

Köszönjük az aktuális szerveknek a terület megtisztítását.


Korábban
2018.01.01.

A bejelentés körzete egyáltalán nem ismeretlen számunkra. Két éve a hulladekvadasz.hu  “A kőbányai Terebesi erdő, maga a hulladékpokol” című cikke nyomán hatalmas botrány alakult ki az erdő és környékén kialakult hulladékprobléma miatt. Az erdőben úton útfélén illegális hulladéklerakatok hevertek. Reméljük, hogy ez ismét nem fog előfordulni, de a bejelentésből sajnos nyugtalanító információk kaptunk.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb fotók, ezúttal a Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telep bejáratótól jobbra. A Terebesi erdő annyira szemetes, hogy kb. még 100 fotót küldhetnék. Ennek a problémának a megoldása nagy erőket/kapcsolatokat vesz igénybe, legalábbis szerintem. Mindenesetre bízom abban, hogy ez a néhány fotó hozzájárul a sikeres terület rehabilitációhoz.”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telepe mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: