Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Reménység Szigete mellett hungarocell lerakat - Hulladekvadasz.hu

Reménység Szigete mellett hungarocell lerakat

Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telep bejáratótól jobbra hungarocell hulladéklerakatra lett figyelmes a kőbányai hulladékvadászunk. A Terebesi erdőben ismét gyűlik a szemét.

Frissítve
2018.02.02.

A bejelentőtől kapott friss kép szerint a területről az illegálisan elhelyezett hulladékot eltakarították.
„Sziasztok! Két helyről is elvitték…. Reméljük, így halad a többi is. ”

Mindössze 1 hónap kellett az aktuális szerveknek a terület megtisztításához. Köszönjük!

Mindössze 1 hónap kellett az aktuális szerveknek a terület megtisztításához. Köszönjük!

Köszönjük az aktuális szerveknek a terület megtisztítását.


Korábban
2018.01.01.

A bejelentés körzete egyáltalán nem ismeretlen számunkra. Két éve a hulladekvadasz.hu  „A kőbányai Terebesi erdő, maga a hulladékpokol” című cikke nyomán hatalmas botrány alakult ki az erdő és környékén kialakult hulladékprobléma miatt. Az erdőben úton útfélén illegális hulladéklerakatok hevertek. Reméljük, hogy ez ismét nem fog előfordulni, de a bejelentésből sajnos nyugtalanító információk kaptunk.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb fotók, ezúttal a Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telep bejáratótól jobbra. A Terebesi erdő annyira szemetes, hogy kb. még 100 fotót küldhetnék. Ennek a problémának a megoldása nagy erőket/kapcsolatokat vesz igénybe, legalábbis szerintem. Mindenesetre bízom abban, hogy ez a néhány fotó hozzájárul a sikeres terület rehabilitációhoz.”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Reménység Szigete Erdélyi Gyülekezet telepe mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...