Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemetelés Diósdon, avagy a tiltótábla semmit se ér - Hulladekvadasz.hu

Szemetelés Diósdon, avagy a tiltótábla semmit se ér

Szemetelés Diósdon, avagy a tiltótábla semmit se ér jelenti bejelentésében a diósdi hulladékvadászunk. Viszont, ami ennél is rosszabb, hogy …

… valószínűleg a szemetelő nem tud olvasni. Szomorú, hogy 2018-ban is azzal kell szembesülnünk, hogy sokakat tesznek a rendre. Diósd korábbi – első bejelentése – villámgyorsan egy fél nap leforgása alatt megoldódott. Vajon most is így lesz? Korábbi bejelentés ide kattintva tekintető meg, ahol szintén a tiltótábla ellenére tették le a szemetet. Mi ez ha nem szándékos polgárpukkasztás?

"Szemétlerakása hatóságilag TILOS!" - vajon sokaknak miért esik ezt nehezére betartani? / Fotó: hulladekvadasz.hu

„Szemétlerakása hatóságilag TILOS!” – vajon sokaknak miért esik ezt nehezére betartani? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt hulladékvadászok! Pest megye, Diósd Kőbányai út/Égettvölgyi út sarka. a helyszínről ennyit tudok… közvetlenül mellette két szelektív-es kuka.”

Hulladék jellege: háztartási építési elektronikai

[codepeople-post-map]

Szemetelés Diósdon nem az első eset, amiről bejelentést kapunk. A bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.