Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemetelés Diósdon, avagy a tiltótábla semmit se ér

Szemetelés Diósdon, avagy a tiltótábla semmit se ér jelenti bejelentésében a diósdi hulladékvadászunk. Viszont, ami ennél is rosszabb, hogy …

… valószínűleg a szemetelő nem tud olvasni. Szomorú, hogy 2018-ban is azzal kell szembesülnünk, hogy sokakat tesznek a rendre. Diósd korábbi – első bejelentése – villámgyorsan egy fél nap leforgása alatt megoldódott. Vajon most is így lesz? Korábbi bejelentés ide kattintva tekintető meg, ahol szintén a tiltótábla ellenére tették le a szemetet. Mi ez ha nem szándékos polgárpukkasztás?

"Szemétlerakása hatóságilag TILOS!" - vajon sokaknak miért esik ezt nehezére betartani? / Fotó: hulladekvadasz.hu

“Szemétlerakása hatóságilag TILOS!” – vajon sokaknak miért esik ezt nehezére betartani? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! Pest megye, Diósd Kőbányai út/Égettvölgyi út sarka. a helyszínről ennyit tudok… közvetlenül mellette két szelektív-es kuka.”

Hulladék jellege: háztartási építési elektronikai

Szemetelés Diósdon nem az első eset, amiről bejelentést kapunk. A bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.