Hiányzó kuka szemetet képez a Bikás parki metrónál

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hiányzó kuka miatt gyűlik szépen lassan a szemét az újbudai Bikás park metrómegállójának a mozgólépcsője mellett. Vajon mikor kerül vissza a kuka?

Nem ritka ez a látvány nagy forgalmú közlekedési csomópontoknál. Egy metrómegálló is pontosan ilyen, ahol sok ember megfordul egy helyen és nincs hulladékgyűjtő edényzet (kuka), akkor az alábbi képen látható állapotok alakulnak ki. Továbbítjuk a bejelentés a BKV Zrt.-nek, hogy a kuka pótlását minél hamarabb tegyék meg.

Bikás parki metrókijárat. valamit már a tisztaság mellett már nagyon hiányolnak az utasok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bikás parki metrókijárat. valamit már a tisztaság mellett már nagyon hiányolnak az utasok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Sziasztok! Itt eddig volt egy kuka. Nem tudom a fotón mennyire látható, de sokaknak hiányzik. Bikás park metrómegálló, a mozgólépcső teteje.”

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

Hiányzó kuka helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: