Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hiányzó kuka szemetet képez a Bikás parki metrónál

Hiányzó kuka miatt gyűlik szépen lassan a szemét az újbudai Bikás park metrómegállójának a mozgólépcsője mellett. Vajon mikor kerül vissza a kuka?

Nem ritka ez a látvány nagy forgalmú közlekedési csomópontoknál. Egy metrómegálló is pontosan ilyen, ahol sok ember megfordul egy helyen és nincs hulladékgyűjtő edényzet (kuka), akkor az alábbi képen látható állapotok alakulnak ki. Továbbítjuk a bejelentés a BKV Zrt.-nek, hogy a kuka pótlását minél hamarabb tegyék meg.

Bikás parki metrókijárat. valamit már a tisztaság mellett már nagyon hiányolnak az utasok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bikás parki metrókijárat. valamit már a tisztaság mellett már nagyon hiányolnak az utasok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Sziasztok! Itt eddig volt egy kuka. Nem tudom a fotón mennyire látható, de sokaknak hiányzik. Bikás park metrómegálló, a mozgólépcső teteje.”

Hulladék jellege: háztartási.

Hiányzó kuka helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek