Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hiányzó kuka szemetet képez a Bikás parki metrónál - Hulladekvadasz.hu

Hiányzó kuka szemetet képez a Bikás parki metrónál

Hiányzó kuka miatt gyűlik szépen lassan a szemét az újbudai Bikás park metrómegállójának a mozgólépcsője mellett. Vajon mikor kerül vissza a kuka?

Nem ritka ez a látvány nagy forgalmú közlekedési csomópontoknál. Egy metrómegálló is pontosan ilyen, ahol sok ember megfordul egy helyen és nincs hulladékgyűjtő edényzet (kuka), akkor az alábbi képen látható állapotok alakulnak ki. Továbbítjuk a bejelentés a BKV Zrt.-nek, hogy a kuka pótlását minél hamarabb tegyék meg.

Bikás parki metrókijárat. valamit már a tisztaság mellett már nagyon hiányolnak az utasok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Bikás parki metrókijárat. valamit már a tisztaság mellett már nagyon hiányolnak az utasok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Sziasztok! Itt eddig volt egy kuka. Nem tudom a fotón mennyire látható, de sokaknak hiányzik. Bikás park metrómegálló, a mozgólépcső teteje.”

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

Hiányzó kuka helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...