Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Autógumi-temető Bekecs határában - Hulladekvadasz.hu

Autógumi-temető Bekecs határában

Autógumi-temető alakult ki Bekecs Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település határában. A képek magukért beszélnek. Egyeseknek el kellene gondolkozni azon, hogy a szemetelés nem megoldás.

A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek. A BAZ megyei hulladékvadászunk legújabb bejelentése is egyben, köszönjük! 🙂

Autógumik a fűben. Ez egyáltalán NEM természetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Autógumik a fűben. Ez egyáltalán NEM természetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Bekecs település külterületén, a linkelt helyszínen rengeteg gumi került kihelyezésre. A csatolt képeken csak egy részük látható. 🙁 Köszönjük a közbenjárást, úgy gondolom, hogy Bekecs vonatkozásában ez a gumitenger megérne egy nagyobb nyilvánosságot a honlapon.”

Hulladék jellege: kommunlis, autógumi.

[codepeople-post-map]

Autógumi-temető bekecsi helyszínről a bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...