Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Autógumi-temető Bekecs határában

Autógumi-temető alakult ki Bekecs Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település határában. A képek magukért beszélnek. Egyeseknek el kellene gondolkozni azon, hogy a szemetelés nem megoldás.

A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek. A BAZ megyei hulladékvadászunk legújabb bejelentése is egyben, köszönjük! 🙂

Autógumik a fűben. Ez egyáltalán NEM természetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Autógumik a fűben. Ez egyáltalán NEM természetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Bekecs település külterületén, a linkelt helyszínen rengeteg gumi került kihelyezésre. A csatolt képeken csak egy részük látható. 🙁 Köszönjük a közbenjárást, úgy gondolom, hogy Bekecs vonatkozásában ez a gumitenger megérne egy nagyobb nyilvánosságot a honlapon.”

Hulladék jellege: kommunlis, autógumi.

Autógumi-temető bekecsi helyszínről a bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek