Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Illegális hulladéklerakat Pákozdon az erdőben - Hulladekvadasz.hu

Illegális hulladéklerakat Pákozdon az erdőben

Illegális hulladéklerakat hulladéklerakat Pákozdon – állítja a bejelentő, mindez a település határában található a Fejér megyei településen.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Hulladéklerakat Pákozdon a határban. / Fotó. hulladekvadasz.hu

Hulladéklerakat Pákozdon a határban. / Fotó. hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
Tisztelt Hulladékvadász! A mellékelt képeken a pákozdi Ingókő Vendégház, Panzió melletti területen található szemét és veszélyes hulladék látható, melyeket az erdő szélén is elhelyeznek rendszeresen.

Friss területrendezés is látható az erdő irányába, ezért okom van feltételezni, hogy a hulladékot a rátúrt földdel takarja le. Jól látható, hogy az erdei területre hordja a zöldhulladékot (levágott bozótot, fákat, rohadó gyümölcsöket). Szeretném, ha sikerülne Önöknek felszámoltatni ezt a hulladékhalmazt.”

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes.

[codepeople-post-map]

Hulladéklerakat Pákozdon bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...