Bazsalikom utca illegális hulladéklerakóvá vált

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Bazsalikom utca állandósult illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a bejelentő a XI. kerületből. Az utca ezen szakasza évek óta szemétlerakások színhelye. Vélhetően MÁV terület.

Frissítve
2018.01.30.

A bejelentőtől kapott tájékoztatás szerint a területet megtisztították a mocsoktól.

Bazsalikom utca illegális hulladéklerakóvá vált

A takarításon túl reméljük a megelőzésről is gondoskodnak az illetékesek. Köszönjük az aktuális szerveknek a terület rendbetételét.


Korábban
2018.01.07.

Miért is? Közvetlenül az utca ezen szakasza mellett a vasúttársaság vasúti szakasza húzódik. A MÁV évente több száz millió forintot költ el vasútvonalainak a tisztítására. Több ezer kilométeres szakaszon szinte bárhol kialakulhatnak illegális hulladéklerakások. Sajnos tettenérések nélkül és komoly büntetések hiányában nincs, ami megállítsa a szemetelőket.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem sikerült a terület megtisztítása még az ünnepekre sem. Vajon a szabálytalannak vélt parkolók megbüntetésén túl, mivel foglalkozik a közterület felügyelet. Helyszín: XI. ker. Bazsalikom utca, Egér úti csomópont.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Bazsalikom utca részéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: