Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bazsalikom utca illegális hulladéklerakóvá vált

A Bazsalikom utca állandósult illegális hulladéklerakására hívja fel a figyelmet a bejelentő a XI. kerületből. Az utca ezen szakasza évek óta szemétlerakások színhelye. Vélhetően MÁV terület.

Frissítve
2018.01.30.

A bejelentőtől kapott tájékoztatás szerint a területet megtisztították a mocsoktól.

Bazsalikom utca illegális hulladéklerakóvá vált

A takarításon túl reméljük a megelőzésről is gondoskodnak az illetékesek. Köszönjük az aktuális szerveknek a terület rendbetételét.


Korábban
2018.01.07.

Miért is? Közvetlenül az utca ezen szakasza mellett a vasúttársaság vasúti szakasza húzódik. A MÁV évente több száz millió forintot költ el vasútvonalainak a tisztítására. Több ezer kilométeres szakaszon szinte bárhol kialakulhatnak illegális hulladéklerakások. Sajnos tettenérések nélkül és komoly büntetések hiányában nincs, ami megállítsa a szemetelőket.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem sikerült a terület megtisztítása még az ünnepekre sem. Vajon a szabálytalannak vélt parkolók megbüntetésén túl, mivel foglalkozik a közterület felügyelet. Helyszín: XI. ker. Bazsalikom utca, Egér úti csomópont.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Bazsalikom utca részéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek