Műanyag valami Budakeszi Kecske-hegy lábánál - Hulladekvadasz.hu
Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Műanyag valami Budakeszi Kecske-hegy lábánál

Műanyag valami található egy bokros erdős részen a Budakeszi Kecske-hegy lábánál. Mi sajnos nem tudtuk megállapítani mi is lehet a képen, de a bejelentő állítása szerint műanyag hulladék.

A településről jött korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Sajnos rég óta ott van. Környezetvédelmi területen. Autóval nehezen, de megközelíthető. Pataktól 20 méterre van. Ez Budakeszi területe, kecske hegy lábánál, kőhíd közelében.”

Hulladék jellege: műanyag.

Műanyag valami, azaz Budakeszi helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

VAN MÉG ITT, AMI ÉRDEKELHET