Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nefelejcs utca sittes ügye és számla a szemétben - Hulladekvadasz.hu

Nefelejcs utca sittes ügye és számla a szemétben

A Nefelejcs utca sittkupacában a XVIII. kerületi hulladékvadász bejelentésén túl a talált – valószínűsíthetően – a volt tulajdonos elérhetőségét is megtalálta. Benne hagyta számláját a szemétben.

A szemétkupacokban talált számlák, elérhetőségek elvezethetnek az szemetelés elkövetőjéhez. A százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat kimondottan erre specializálódott. Egy korábbi közös akciónkról szóló cikkünk ide kattintva elérhető.

Nefelejcs utca sittkupaca trónja, vajon ki uralkodhatott korábban rajta? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nefelejcs utca sittkupaca trónja, vajon ki uralkodhatott korábban rajta? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az imént kutyasétáltatás közben illegális hulladékot találtam. Ami nem kismennyiségben van a környéken.

A talált száma. A kitakarás nélkül továbbítjuk az aktuális szerveknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A talált száma. A kitakarás nélkül továbbítjuk az aktuális szerveknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

De szerencsére most számla is volt a szemetek között, ami nagy esély arra hogy a szemét gazdája is ő lehet. A helyszín XVIII. Kerület Nefelejcs utca. A Tinódi és a Lakatos út közötti garázs sor mögött. Csatolom a képeket. Mi ennek a tobvábbi menete?”

A bejelentésben szereplő számla kitakaratlan változatát továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Nefelejcs utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...