Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Nefelejcs utca sittes ügye és számla a szemétben

A Nefelejcs utca sittkupacában a XVIII. kerületi hulladékvadász bejelentésén túl a talált – valószínűsíthetően – a volt tulajdonos elérhetőségét is megtalálta. Benne hagyta számláját a szemétben.

A szemétkupacokban talált számlák, elérhetőségek elvezethetnek az szemetelés elkövetőjéhez. A százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat kimondottan erre specializálódott. Egy korábbi közös akciónkról szóló cikkünk ide kattintva elérhető.

Nefelejcs utca sittkupaca trónja, vajon ki uralkodhatott korábban rajta? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nefelejcs utca sittkupaca trónja, vajon ki uralkodhatott korábban rajta? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az imént kutyasétáltatás közben illegális hulladékot találtam. Ami nem kismennyiségben van a környéken.

A talált száma. A kitakarás nélkül továbbítjuk az aktuális szerveknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A talált száma. A kitakarás nélkül továbbítjuk az aktuális szerveknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

De szerencsére most számla is volt a szemetek között, ami nagy esély arra hogy a szemét gazdája is ő lehet. A helyszín XVIII. Kerület Nefelejcs utca. A Tinódi és a Lakatos út közötti garázs sor mögött. Csatolom a képeket. Mi ennek a tobvábbi menete?”

A bejelentésben szereplő számla kitakaratlan változatát továbbítjuk az aktuális önkormányzathoz.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Nefelejcs utca bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek