Siófok, Kiliti szőlőhegy illegális zöldhulladék lerakata

Siófok, Kiliti szőlőhegy területére ismeretlenek illegálisan nagy mennyiségben zöldhulladékot helyeztek le, részben zsákostul, részben ömlesztve.

A településről korábban több bejelentés is érkezett, aminek egy része meg is oldódott azóta. Korábbi bejelentéseket ide kattintva tekinthetőek meg.

A Kiliti szőlőhegy zsákos zöldhulladék illegális lerakata. De miért zsákban tettél le? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Kiliti szőlőhegy zsákos zöldhulladék illegális lerakata. De miért zsákban tettél le? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Illetékes! Ez a Siófok, Kiliti szőlőhegyen található szemét kupac, zsákokkal közvetlen a Föld út mellett, küldöm a pontos koordinátákat és mellékelve a fényképet!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Kiliti szőlőhegy helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet