Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tapolca Halápi útja mellett illegális szemetelde működik - Hulladekvadasz.hu

Tapolca Halápi útja mellett illegális szemetelde működik

Tapolca várósából érkezett első bejelentés a Halápi út menti illegális szemeteldéről érkezett. A város Zalaharáppal összekötő útszakasz sokan szemetük megszabadulására használják.

Korábban a város másik oldaláról is érkezett bejelentés, pontosabban egy szomszédos település területéről, Lesencetomajról.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász Csapata! Illegális hulladéklarakásról szeretnék bejelentést tenni. Tapolca és Zalahaláp között elterülő haraszt. (Mivel Windows mobilom van, és csak wifit használok, így screenshoton, google maps segítségével tudtam dokumentálni a helyszínt.) Megközelíthető: Tapolca felől Zalahaláp irányába vezető Halápi úton, a nyilakkal jelölt kanyart elhagyva, balkéz felöl található, piramis alakú betontömböknél lévő bejárónál.

A betöntömbök anno a bejárás megakadályozására lehettek elhelyezve, azóta viszont el lettek mozdítva, így a ‘tetthely’ autóval könnyen megközelíthető.

Ahogy a ‘bejáraton’ behaladunk, balkéz felöl hamarosan láthatóvá válik a nagyobb mennyiségű elehelyezett szeméttömeg.

 Mivel a haraszton birkákat legeltetnek, az emberek szívesen használják csipkebogyó gyűjtésre, gombászásra, kutyasétáltatásra is (és amúgy is borzalmas látvány), így megtisztítása valóban indokolt. A leírt gócponton kívül sajnos a haraszt egyéb részén is található elszórt hulladék. Nagyobb mennyiségben még a főút betontömbös bejárattal szembeni oldalán található a sorompó mögötti részen, az erdő kezdetéhez besétálva találtunk, de arról nem készült fotó. Felszámolásban való közreműködéseteket, és elhivatott munkátokat köszönöm!”

Hulladék jellege: építési, kommunális.

[codepeople-post-map]

Tapolca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...