Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Becsehely településén szemét a természetben

Becsehely, Zala megyei település első bejelentése érkezett meg, amiben a ismét tanúbizonyságot kaphatunk arról, hogy sokan nem becsülik a természetet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Címzett! Sajnos egyre több helyen tapasztalom, hogy Zala megyében illegális hulladéklerakókat létesítenek. Úgy veszem észre, ebből már rendszert csinálnak. A családommal elég sokat vagyunk úton és látjuk, hogy mára eljutottunk arra a szintre, hogy Zalában szinte minden útmenti kocsibehajtót hulladéklerakónak használnak.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sok erre felé a buta ember, aki nem tudja, hogy ezeket a hulladékokat ingyenesen is leadhatja a hulladékudvarokban, esetleg bizonyos mennyiségtől fizetős.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Becsehely településéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.