Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Becsehely településén szemét a természetben - Hulladekvadasz.hu

Becsehely településén szemét a természetben

Becsehely, Zala megyei település első bejelentése érkezett meg, amiben a ismét tanúbizonyságot kaphatunk arról, hogy sokan nem becsülik a természetet.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Címzett! Sajnos egyre több helyen tapasztalom, hogy Zala megyében illegális hulladéklerakókat létesítenek. Úgy veszem észre, ebből már rendszert csinálnak. A családommal elég sokat vagyunk úton és látjuk, hogy mára eljutottunk arra a szintre, hogy Zalában szinte minden útmenti kocsibehajtót hulladéklerakónak használnak.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sok erre felé a buta ember, aki nem tudja, hogy ezeket a hulladékokat ingyenesen is leadhatja a hulladékudvarokban, esetleg bizonyos mennyiségtől fizetős.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Becsehely településéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.