Becsehely településén szemét a természetben

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Becsehely, Zala megyei település első bejelentése érkezett meg, amiben a ismét tanúbizonyságot kaphatunk arról, hogy sokan nem becsülik a természetet.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Címzett! Sajnos egyre több helyen tapasztalom, hogy Zala megyében illegális hulladéklerakókat létesítenek. Úgy veszem észre, ebből már rendszert csinálnak. A családommal elég sokat vagyunk úton és látjuk, hogy mára eljutottunk arra a szintre, hogy Zalában szinte minden útmenti kocsibehajtót hulladéklerakónak használnak.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sok erre felé a buta ember, aki nem tudja, hogy ezeket a hulladékokat ingyenesen is leadhatja a hulladékudvarokban, esetleg bizonyos mennyiségtől fizetős.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Becsehely településéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!