Debrecenben se ismerik a szelektív használatát

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Debrecenben se ismerik a szelektív gyűjtő használatát. Évek óta szemétlerakónak használják a debreceni István úti lottózó előtti szelektív sziget környékét.

Frissítve
2018.11.09.

A bejelentő értesített bennünket, hogy a területen található szelektívet hosszas levelezések után végleg megszüntették:
“Hosszas levelezgetés, telefonálás után ezt értük el. Megszüntették a szelektív gyűjtőt. Jobban örültünk volna, ha például térfigyelő kamerával, fokozottabb ellenőrzéssel, büntetésekkel rendre szoktatták volna az embereket, így néhány száz métert kell gyalogolni a legközelebbi lerakóig. “

Köszönjük az illetékesnek ezt a salamoni döntést, illetve a bejelentőnek a megoldás jelzését.


Korábban
2018.01.13.

A Hajdú-Bihar megye nagyvárosának korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Évek óta áldatlan állapotok uralkodnak Debrecenben, az István út 117-119. számú lépcsőházak előtti, egykor füvesített járdaszigeten. A szelektív hulladékgyűjtő környékét lomtalanításra és szemétlerakásra használják rendszeresen. A mellékelt fotókon látható állapot mindennapos. A gyűjtőre legalább 20 lakás ablaka, illetve erkélye néz.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Debrecenben található szelektívről szóló bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: