Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Debrecenben se ismerik a szelektív használatát

Debrecenben se ismerik a szelektív gyűjtő használatát. Évek óta szemétlerakónak használják a debreceni István úti lottózó előtti szelektív sziget környékét.

Frissítve
2018.11.09.

A bejelentő értesített bennünket, hogy a területen található szelektívet hosszas levelezések után végleg megszüntették:
“Hosszas levelezgetés, telefonálás után ezt értük el. Megszüntették a szelektív gyűjtőt. Jobban örültünk volna, ha például térfigyelő kamerával, fokozottabb ellenőrzéssel, büntetésekkel rendre szoktatták volna az embereket, így néhány száz métert kell gyalogolni a legközelebbi lerakóig. “

Köszönjük az illetékesnek ezt a salamoni döntést, illetve a bejelentőnek a megoldás jelzését.


Korábban
2018.01.13.

A Hajdú-Bihar megye nagyvárosának korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Évek óta áldatlan állapotok uralkodnak Debrecenben, az István út 117-119. számú lépcsőházak előtti, egykor füvesített járdaszigeten. A szelektív hulladékgyűjtő környékét lomtalanításra és szemétlerakásra használják rendszeresen. A mellékelt fotókon látható állapot mindennapos. A gyűjtőre legalább 20 lakás ablaka, illetve erkélye néz.”

Hulladék jellege: kommunális.

Debrecenben található szelektívről szóló bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek