Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kotonkráter a Verseny utcában (videóval)

Úgynevezett kotonkráter képződményére lett figyelmes a bejelentő a Keleti pályaudvar mellett található Verseny utcában. Az utcából kapott bejelentéseik itt érhetőek el.

A képek és a videó tanulsága szerint pont a helyszín felett térfigyelő rendszer működik a parkolóautomata mellett.

A kotonkráter helyszíne a Verseny utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kotonkráter helyszíne a Verseny utcában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Éppen a Keletiből tartottam hazafele a Verseny utcában, amikor a egy bődületes nagy kráterre, lettem figyelmes, ami tele van szeméttel, használt óvszerrel … Képeket és a videót mellékeltem a bejelentésemhez. Kérem értesítsék az illetékeseket. Köszönöm.”

Hulladék jellege: kommunális, használt óvszer.

 

Kotonkráter helyszínével kapcsolatban érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek