Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma

A Szent Gellért tér Budapestnek egy igen forgalmas közlekedési és turisztikai csomópontja, ahol hetek óta zavartalanul meglepő módon gyűlik a szemét.

Frissítve II.
2018.02.26.

A helyszínre rendszeresen kikerülnek fekete szemeteszsákok, amit már az illetékes szervek elvisznek.

Frissítve
2018.01.19.

Az FKF Nonprofit Zrt.-től az alábbi választ kaptuk a terület megtisztításával kapcsolatban
“Köszönjük megkeresését.  Tájékoztatjuk, hogy a tér ezen szakaszát a FŐKERT Nonprofit Zrt. munkatársai rendszeresen takarítják. A terület frekventáltságára tekintettel, a hulladékot elszállították munkatársaink. Kérjük válaszunk szíves elfogadását! FKF Nonprofit Zrt.”

Köszönjük a munkájukat.


Korábban
2017.01.21.

Sokan azt hihetnék, hogy ennyire szemelőt lévő helyeken nem alakulhatnak ki illegális hulladéklerakatok azok sajnos nagyot tévednek. Nem egyedi eset ez már. Hasonlóval 2016-ban a Deák tértől  pár percre, a Barczy István utcában alakult ki egy igen nagyméretű szemétdomb – “természetesen” egy a turisták által sűrűn látogatott környéken, szerk.

Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szeretnénk üzletünk a Palack Borbár előtt hetek óta növekvő illegális szeméthalmot felszámolni. A szemét a XI. kerületben a Szent Gellért tér 3. alatt a felvonulási terület sarkán található.”

Hulladék jellege: háztartási műanyag üveg

Szent Gellért tér helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek