Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma - Hulladekvadasz.hu

Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma

A Szent Gellért tér Budapestnek egy igen forgalmas közlekedési és turisztikai csomópontja, ahol hetek óta zavartalanul meglepő módon gyűlik a szemét.

Frissítve II.
2018.02.26.

A helyszínre rendszeresen kikerülnek fekete szemeteszsákok, amit már az illetékes szervek elvisznek.

Frissítve
2018.01.19.

Az FKF Nonprofit Zrt.-től az alábbi választ kaptuk a terület megtisztításával kapcsolatban
„Köszönjük megkeresését.  Tájékoztatjuk, hogy a tér ezen szakaszát a FŐKERT Nonprofit Zrt. munkatársai rendszeresen takarítják. A terület frekventáltságára tekintettel, a hulladékot elszállították munkatársaink. Kérjük válaszunk szíves elfogadását! FKF Nonprofit Zrt.”

Köszönjük a munkájukat.


Korábban
2017.01.21.

Sokan azt hihetnék, hogy ennyire szemelőt lévő helyeken nem alakulhatnak ki illegális hulladéklerakatok azok sajnos nagyot tévednek. Nem egyedi eset ez már. Hasonlóval 2016-ban a Deák tértől  pár percre, a Barczy István utcában alakult ki egy igen nagyméretű szemétdomb – „természetesen” egy a turisták által sűrűn látogatott környéken, szerk.

Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szent Gellért tér hetek óta cseperedő hulladékhalma. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szeretnénk üzletünk a Palack Borbár előtt hetek óta növekvő illegális szeméthalmot felszámolni. A szemét a XI. kerületben a Szent Gellért tér 3. alatt a felvonulási terület sarkán található.”

Hulladék jellege: háztartási műanyag üveg

[codepeople-post-map]

Szent Gellért tér helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...