Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkán szemétkupacok - Hulladekvadasz.hu

Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkán szemétkupacok

A Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkán szemétkupacok alakultak ki a bejelentő szerint a XX. kerületben. Az állítása szerint a mellette lévő épületek önkormányzati tulajdonban vannak.

A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„A XX. önkormányzat tulajdonában lévő üres ingatlan (XX: Jókai mór utca 52) előtt és mivel sarokház az Ilona utcában is, folyamatos a zsákos szemét és háztartási gépek, kommunális hulladékok elhelyezése.

A szemét hetekig itt marad a szerves része bomlani kezd, büdös és állatok járnak rá. A szemétben többször egy szomszédos utcába (Hosszú utca)szóló levelek, fizetési felszólítások voltak. Kérem intézkedésükkel segítsék a kialakult helyzet megoldását.”

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkáról érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...