Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkán szemétkupacok

A Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkán szemétkupacok alakultak ki a bejelentő szerint a XX. kerületben. Az állítása szerint a mellette lévő épületek önkormányzati tulajdonban vannak.

A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“A XX. önkormányzat tulajdonában lévő üres ingatlan (XX: Jókai mór utca 52) előtt és mivel sarokház az Ilona utcában is, folyamatos a zsákos szemét és háztartási gépek, kommunális hulladékok elhelyezése.

A szemét hetekig itt marad a szerves része bomlani kezd, büdös és állatok járnak rá. A szemétben többször egy szomszédos utcába (Hosszú utca)szóló levelek, fizetési felszólítások voltak. Kérem intézkedésükkel segítsék a kialakult helyzet megoldását.”

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

A Jókai Mór utca és a Ilona utca sarkáról érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek