Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kitépett ajtajú autóroncs a XI. kerületben

Egy kitépett ajtajú autóroncs német rendszámmal a XI. kerületben, a Tóváros úton. Közvetlenül mellette FKF-es zöldhulladékos zsákok  szanaszét.

A kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A XI. kerület Tóváros út 1. előtt egy német rendszámmal ellátott céges mikrobusz roncsa parkol. A vezetőoldali ajtó is megvan, hogy hol?

Az út másik oldalán, ahol egyébként FKF-es zöldhulladékos zsákok hevernek hosszú ideje – valóban zöldhulladékkal töltve. Azt hiszem, mindkét probléma megoldásért kiált. Ha értesítik a megfelelő szerveket, azt nagyon szépen köszönjük.”

Hulladék jellege: autóroncs, zöldhulladék.

A kitépett ajtajú autóronccsal kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek