Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kitépett ajtajú autóroncs a XI. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Kitépett ajtajú autóroncs a XI. kerületben

Egy kitépett ajtajú autóroncs német rendszámmal a XI. kerületben, a Tóváros úton. Közvetlenül mellette FKF-es zöldhulladékos zsákok  szanaszét.

A kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A XI. kerület Tóváros út 1. előtt egy német rendszámmal ellátott céges mikrobusz roncsa parkol. A vezetőoldali ajtó is megvan, hogy hol?

Az út másik oldalán, ahol egyébként FKF-es zöldhulladékos zsákok hevernek hosszú ideje – valóban zöldhulladékkal töltve. Azt hiszem, mindkét probléma megoldásért kiált. Ha értesítik a megfelelő szerveket, azt nagyon szépen köszönjük.”

Hulladék jellege: autóroncs, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

A kitépett ajtajú autóronccsal kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...