Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Festékes vödör hulladéklerakat Siófok határában - Hulladekvadasz.hu

Festékes vödör hulladéklerakat Siófok határában

Festékes vödör hulladéklerakat Siófok határában, avagy a természetszennyezés sehol se állhat meg. Sajnálatos módon túl sokan gondolják azt, hogy a települési külterületek hulladékudvarként funkcionálhatnak.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Újabb szemétkupac! Siófok, 70. számú fő út bal oldalán a fenyves és a MOL benzinkút, illetve a Tűzoltóság mögötti rész! Hulladék mennyisége kb. 1,5-2 köbméter! Festékes vödrök, és egyéb festéssel, felújítással kapcsolatos hulladékok!

A másik közelben lévő kupac, hűtő szekrény maradványok, persze fém alkatrészek nélkül! A képen látható a GPS koordináta!”

Hulladék jellege: vegyi, építési hulladék.

[codepeople-post-map]

A festékes vödör hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...