Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladéktenger öntötte el Székesfehérvár külvárosát

Hulladéktenger öntötte el Székesfehérvár külvárosát, Szárazrétet. A képek tanulsága szerint akár Indiában is lehetnénk. Megdöbbentőek a kialakult állapotok.

Frissítve
2018.01.26.

A bejelentésben szereplő videón látható helyszínt a bejelentés másnapján a Méh Zrt. önköltségen kitakarította.  A terület megtisztításáról és a takarítást elvégző céggel készült riportot az fmc.hu -n ide kattintva olvasható.

A bejelentő az alábbi üzenetet küldte
“Az 1. helyszínnel kapcsolatban örömmel tájékoztatom, hogy a tegnapi videón látható erdős területet a mai nap folyamán megtisztították.

Véle szemben az építési törmelék ott van, annyi különbséggel, hogy a kommunális hulladék lekerült onnan is. 2. helyszínen semmi sem változott.” – A 2. helyszínt külön választva egy új bejelentésként itt elérhető.

Köszönjük a hulladékprobléma gyors és határozott megoldását a Méh Zrt.-nek. 


Korábban
2018.01.24.

Építési, elektronikai, műanyag, szinte minden megtalálható ebben az egyetlen bejelentésben, amit Fejér megye fővárosából kaptunk. A település korábbi bejelentéseket itt lehet megtekinteni.

Szemét mindenhol, a földön, a fákon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét mindenhol, a földön, a fákon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Ma reggel új utakra tévedtem és két helyszínen is szemethegyekbe ütköztem. 

Nincsenek szavak! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nincsenek szavak! / Fotó: hulladekvadasz.hu

1. Helyszin: Szfvár Vág utca vége, a Méh telepre vezető iparvágány két oldalán: erdős részen kb 200 m szakaszon folytonos kommunális hulladéktenger vele szemben iszonyatos mennyiségű építési törmelék.

Egy arra járó szerint a terület önkormányzati tulajdon és már több alkalommal tették az utcában lévő cégek bejelentést a szeméthegyekkel kapcsolatban. Megpróbáltam a bejelentő űrlapon elküldeni, de nem tudom sikerült e. Feltöltöttem mindent, de nem volt visszajelzés, hogy át is ment. Csatolok pár képet. 

2. Helyszín: egykori ipari út végén  a bozótosban jobbára elektronikai termékek hulladéka.”

Hulladék jellege: elektronikai, építési, kommunális, műanyag.

Bal oldali képen az 2-es helyszín, a Mura utca utalható. / A jobb oldali képen a Vég utca 1. helyszín.

Bal oldali képen az 2-es helyszín, a Mura utca utalható. / A jobb oldali képen a Vég utca 1. helyszín.

A hulladéktenger helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek