Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladéktenger öntötte el Székesfehérvár külvárosát - Hulladekvadasz.hu

Hulladéktenger öntötte el Székesfehérvár külvárosát

Hulladéktenger öntötte el Székesfehérvár külvárosát, Szárazrétet. A képek tanulsága szerint akár Indiában is lehetnénk. Megdöbbentőek a kialakult állapotok.

Frissítve
2018.01.26.

A bejelentésben szereplő videón látható helyszínt a bejelentés másnapján a Méh Zrt. önköltségen kitakarította.  A terület megtisztításáról és a takarítást elvégző céggel készült riportot az fmc.hu -n ide kattintva olvasható.

A bejelentő az alábbi üzenetet küldte
„Az 1. helyszínnel kapcsolatban örömmel tájékoztatom, hogy a tegnapi videón látható erdős területet a mai nap folyamán megtisztították.

Véle szemben az építési törmelék ott van, annyi különbséggel, hogy a kommunális hulladék lekerült onnan is. 2. helyszínen semmi sem változott.” – A 2. helyszínt külön választva egy új bejelentésként itt elérhető.

Köszönjük a hulladékprobléma gyors és határozott megoldását a Méh Zrt.-nek. 


Korábban
2018.01.24.

Építési, elektronikai, műanyag, szinte minden megtalálható ebben az egyetlen bejelentésben, amit Fejér megye fővárosából kaptunk. A település korábbi bejelentéseket itt lehet megtekinteni.

Szemét mindenhol, a földön, a fákon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét mindenhol, a földön, a fákon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! Ma reggel új utakra tévedtem és két helyszínen is szemethegyekbe ütköztem. 

Nincsenek szavak! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Nincsenek szavak! / Fotó: hulladekvadasz.hu

1. Helyszin: Szfvár Vág utca vége, a Méh telepre vezető iparvágány két oldalán: erdős részen kb 200 m szakaszon folytonos kommunális hulladéktenger vele szemben iszonyatos mennyiségű építési törmelék.

Egy arra járó szerint a terület önkormányzati tulajdon és már több alkalommal tették az utcában lévő cégek bejelentést a szeméthegyekkel kapcsolatban. Megpróbáltam a bejelentő űrlapon elküldeni, de nem tudom sikerült e. Feltöltöttem mindent, de nem volt visszajelzés, hogy át is ment. Csatolok pár képet. 

2. Helyszín: egykori ipari út végén  a bozótosban jobbára elektronikai termékek hulladéka.”

Hulladék jellege: elektronikai, építési, kommunális, műanyag.

Bal oldali képen az 2-es helyszín, a Mura utca utalható. / A jobb oldali képen a Vég utca 1. helyszín.

Bal oldali képen az 2-es helyszín, a Mura utca utalható. / A jobb oldali képen a Vég utca 1. helyszín.

[codepeople-post-map]

A hulladéktenger helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...