Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Háztartási hulladék Várpalota határában - Hulladekvadasz.hu

Háztartási hulladék Várpalota határában

Háztartási hulladék Várpalota határában jelenti a bejelentő. A városból érkezett első bejelentésben ízlésesen egymásra pakolt szemetes zsákok láthatóak. Talán a szemetelő elérhetőségeivel?

Ez majd idővel kiderül. A bejelentés továbbítjuk az aktuális szerveknek, akik reményeink szerint a szeméttartalmát feltárva megtalálják a hulladék tulajdonosát.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Valakik itt felejtették háztartási hulladékukat kb. 14 zsák formájában. Naponta erre sétáltatok és ez a szemétcsomag a tegnapi nap folyamán nem volt itt.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

[codepeople-post-map]

Háztartási hulladék Várpalota határában, avagy a településről érkezett  első bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...