Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron - Hulladekvadasz.hu

Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron

Bontott elektronikai termékek illegálisan elhelyezett maradványaira lett figyelmes a bejelentő az egykori ipari út végén a bozótosban.

Frissítve
2018.03.02.

A bejelentő a területen járt és meglepődve tapasztalta, hogy a főként elektronikai hulladékkal szennyezett terület megtisztításra került.
„Tisztelt Szerkesztők! Amint azt már hétfőn jeleztem, az egykori ipari út végén januárban fellelt illegális lerakóhely tisztítása megkezdődött. A mai sétám során örömmel rögzítettem a képeket  a megtisztított helyszínről. Az út menti bozótost is kitakarították.  Így a héten ez már a második helyszín, ami megtisztult  (ld hétfői levelek) Köszönet munkájukért. „

Köszönjük az illetékes szerveknek a terület rendbetételét. Reméljük, hogy minél tovább tiszta és érintetlen marad.


Korábban
2018.01.27.

Székesfehérváron a napokban nagy port kavart bejelentéstől nem messze található ez a helyszín (korábban egy bejelentésként adtuk közre, ezért választattuk ketté, hogy egyértelműbb legyen).

2018.01.24 -én készült képek a

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ez a helyszín a megtisztított résztől légvonalban néhány száz méter. Az aszfaltkeverő üzem hátsó (déli) kerítése, illetve az ? mögötti egykori aszfaltozott út mentén és végén. 

Egyébként nem messze a már ismert 7-8 s elkerülő út alatti átjárótól. Feketehegy Szárazrét felől haladva az átjáró felé, a telephelyek végében, közvetlenül a kerítés mellett indul jobbra be az út. „

Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron

Ezek a képek 2018.01.26-án készültek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális.

[codepeople-post-map]

A bontott elektronikai termékek lerakatával kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...