Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron

Bontott elektronikai termékek illegálisan elhelyezett maradványaira lett figyelmes a bejelentő az egykori ipari út végén a bozótosban.

Frissítve
2018.03.02.

A bejelentő a területen járt és meglepődve tapasztalta, hogy a főként elektronikai hulladékkal szennyezett terület megtisztításra került.
“Tisztelt Szerkesztők! Amint azt már hétfőn jeleztem, az egykori ipari út végén januárban fellelt illegális lerakóhely tisztítása megkezdődött. A mai sétám során örömmel rögzítettem a képeket  a megtisztított helyszínről. Az út menti bozótost is kitakarították.  Így a héten ez már a második helyszín, ami megtisztult  (ld hétfői levelek) Köszönet munkájukért. “

Köszönjük az illetékes szerveknek a terület rendbetételét. Reméljük, hogy minél tovább tiszta és érintetlen marad.


Korábban
2018.01.27.

Székesfehérváron a napokban nagy port kavart bejelentéstől nem messze található ez a helyszín (korábban egy bejelentésként adtuk közre, ezért választattuk ketté, hogy egyértelműbb legyen).

2018.01.24 -én készült képek a

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ez a helyszín a megtisztított résztől légvonalban néhány száz méter. Az aszfaltkeverő üzem hátsó (déli) kerítése, illetve az ? mögötti egykori aszfaltozott út mentén és végén. 

Egyébként nem messze a már ismert 7-8 s elkerülő út alatti átjárótól. Feketehegy Szárazrét felől haladva az átjáró felé, a telephelyek végében, közvetlenül a kerítés mellett indul jobbra be az út. “

Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron

Ezek a képek 2018.01.26-án készültek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális.

A bontott elektronikai termékek lerakatával kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek