Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Füst-Öl! - A JÖN Alapítvány téli kampánya - Hulladekvadasz.hu

Füst-Öl! – A JÖN Alapítvány téli kampánya

Füst-Öl, avagy a hulladék égetése ROSSZ! címen figyelemfelkeltő téli kampány indított a JÖN Alapítvány, amiben bemutatja a lakosságnak a hulladékégetés veszélyeit.

Közös ügyünk, hogy tegyünk ellene, hiszen a társadalom minden egyes tagját, szegényt és gazdagot is egyaránt érint. A hulladék égetése által a légtérbe kerülő mérgező anyagok súlyos megbetegedéseket okozhatnak.

A hulladékégetés ROSSZ!

A téli fűtési szezon javában tart, habár viszonylag enyhe telünk ellenére is sokan hulladékkal égethetnek. Ezért figyelemfelkeltő kampányt hirdet a JÖN Alapítvány, amiben a lakosságot minél szélesebb körben igyekszik tájékoztatni a hulladék égetésének a veszélyeiről. 2018 #1 MTI közlemény a témában ide kattintva olvasható.

A JÖN Alapítvány Füst-öl kampányát elsősorban az internet adta lehetőségek kihasználásával végezi, illetve vár minden olyan szervezetet (állami vagy civil), akik szívesen csatlakoznának a kampányhoz. Részletek a JÖN Alapítvány honlapján.

Mint tudjuk a füst nem válogat. Szegényt és gazdagot egyaránt érinti. Ha tetszik, ha nem ez országos probléma, amit csak az ország együtt tud megoldani.

You may also like...