Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Füst-Öl! – A JÖN Alapítvány téli kampánya

Füst-Öl, avagy a hulladék égetése ROSSZ! címen figyelemfelkeltő téli kampány indított a JÖN Alapítvány, amiben bemutatja a lakosságnak a hulladékégetés veszélyeit.

Közös ügyünk, hogy tegyünk ellene, hiszen a társadalom minden egyes tagját, szegényt és gazdagot is egyaránt érint. A hulladék égetése által a légtérbe kerülő mérgező anyagok súlyos megbetegedéseket okozhatnak.

A hulladékégetés ROSSZ!

A téli fűtési szezon javában tart, habár viszonylag enyhe telünk ellenére is sokan hulladékkal égethetnek. Ezért figyelemfelkeltő kampányt hirdet a JÖN Alapítvány, amiben a lakosságot minél szélesebb körben igyekszik tájékoztatni a hulladék égetésének a veszélyeiről. 2018 #1 MTI közlemény a témában ide kattintva olvasható.

A JÖN Alapítvány Füst-öl kampányát elsősorban az internet adta lehetőségek kihasználásával végezi, illetve vár minden olyan szervezetet (állami vagy civil), akik szívesen csatlakoznának a kampányhoz. Részletek a JÖN Alapítvány honlapján.

Mint tudjuk a füst nem válogat. Szegényt és gazdagot egyaránt érinti. Ha tetszik, ha nem ez országos probléma, amit csak az ország együtt tud megoldani.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek