Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

MÁV Őrház mellett illegális hulladéklerakat Kőbányán

MÁV Őrház mellett illegális hulladéklerakatra lett figyelmes a bejelentő a kőbányai Kolozsvári utcában. A környékről nem az első bejelentés ez már.

Frissítve II.
2018.03.10.

A bejelentőtől kapott tájékoztatást szerint a területet részben, a MÁV kerítésen kívüli részt megtisztították. A MÁV kerítése mögötti terület továbbra is áll a szemét.

MÁV Őrház mellett illegális hulladéklerakat Kőbányán

Frissítve
2018.03.05.

A terület hulladékproblémája több, mint két hónapja nem oldodott meg. Erről az újabb bejelentést ismét tanúskodik.
“Sziasztok. Sajnos nem volt időm foglalkozni a dologgal pedig akartam. Ez a már múltkor említett 10. kerületi szemétlerakó. Napról napra csak gyűlik a szemét. Tudjátok jelenteni?”

MÁV Őrház mellett illegális hulladéklerakat Kőbányán 2018.03.05.-én. / Fotó: hulladekvadasz.hu

MÁV Őrház mellett illegális hulladéklerakat Kőbányán 2018.03.05.-én. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Továbbítjuk a bejelentést ismét a MÁV-nak remélve a terület mihamarabbi megtisztulását.


Korábban
2018.01.27

Sajnos sokan azt gondolják, hogy a MÁV területei hulladéklerakóhelynek minősülnek. A vállalatnak ezen illegális hulladéklerakások súlyos költségekbe kerülnek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hölgyem / Uram! Kőbányán a Korponai utca és a Kolozsvári utca találkozásánál, az Őrház épülete mellett és mögött illegálisan lerakott szeméthalomra bukkantam. Csatolva küldöm a képeket.”

Hulladék jellege: kommunális.

A MÁV Őrház mellől érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak, illetve a MÁV-nak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek