Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékhegyek a mindennapokban – Mexikói út

Hulladékhegyek a mindennapokban címmel a hulladekvadasz.hu youtube csatornáján videósorozat indítunk bemutatva a Magyarország állandósult szemétdombjait.

Az első helyszín a Zuglói Mexikói út, ahol nem telik el nap, hogy a szemetelők ne hordanák ki ide szemetüket!

A helyszíni terepszemlénk alakalmával bemutatjuk a helyszín jelenlegi kaotikus hulladékproblémáját, amire az évek alatt nem találtak gyógyírt a helyi szervezetek. A legtöbb esetben a tettenérés sincs, illetve kamerarendszer sem működik az utcában. A terület a MÁV tulajdonát képezi, aminek a takarítása a Társaságnak éves szinten több millió forintjába kerül.

Korábban beszámoltunk egy szintén Zuglói MÁV terület problémájáról, sőt azóta már annak megoldásáról is. Azon terület megtisztítása a cégcsoportnak 18 millió forintba került.

Hulladékhegyek a mindennapokban című videósorozatunkat kizárólag a youtube csatornánkon elérhető!

A videósorozatunkban bemutatunk minden olyan illegális hulladéklerakásokkal terhelt helyszínt, amiknek a hulladékproblémájuk évek óta megoldatlan. Kövesd figyelemmel videóinkat.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek