Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékhegyek a mindennapokban - Mexikói út - Hulladekvadasz.hu

Hulladékhegyek a mindennapokban – Mexikói út

Hulladékhegyek a mindennapokban címmel a hulladekvadasz.hu youtube csatornáján videósorozat indítunk bemutatva a Magyarország állandósult szemétdombjait.

Az első helyszín a Zuglói Mexikói út, ahol nem telik el nap, hogy a szemetelők ne hordanák ki ide szemetüket!

A helyszíni terepszemlénk alakalmával bemutatjuk a helyszín jelenlegi kaotikus hulladékproblémáját, amire az évek alatt nem találtak gyógyírt a helyi szervezetek. A legtöbb esetben a tettenérés sincs, illetve kamerarendszer sem működik az utcában. A terület a MÁV tulajdonát képezi, aminek a takarítása a Társaságnak éves szinten több millió forintjába kerül.

[codepeople-post-map]

Korábban beszámoltunk egy szintén Zuglói MÁV terület problémájáról, sőt azóta már annak megoldásáról is. Azon terület megtisztítása a cégcsoportnak 18 millió forintba került.

Hulladékhegyek a mindennapokban című videósorozatunkat kizárólag a youtube csatornánkon elérhető!

A videósorozatunkban bemutatunk minden olyan illegális hulladéklerakásokkal terhelt helyszínt, amiknek a hulladékproblémájuk évek óta megoldatlan. Kövesd figyelemmel videóinkat.

You may also like...