Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Budapest park melletti parkoló szemétkupacai

A Budapest park melletti parkoló szemétkupacaira hívja fel a figyelmet a bejelentő. Állítása szerint már évek óta ilyen és ehhez hasonló állapotok uralkodnak a Kvassay Jenő úton.

A helyszínen tipikusan a parkolóautók mellett kialakult szemetes utcaképre lehetünk figyelmesek, mivel sok autós azt gondolja, hogy egyszerűbb kidobnia a kocsiból a szemetét, minthogy elvinni a legközelebbi hulladéktároló edénybe. A szórakozó hely nem tehet a kialakult állapotokról. Viszont a környékről mát több bejelentés is érkezett, amik ide kattintva érhetőek el.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Kvassay Jenő út és a Soroksári út sarkán, a Budapest park mellett fotóztam a hatalmas szemétmennyiség egy csekély részét.  Nagyon örülnek ha tudnának  intézkedni a terület kitakarításáról. 

Köszönöm a lehetőséget,  hogy megmutathatom, mert már évek óta bosszant az ottani állapot,  csak eddig nem tudtam kinek lehetne szólni. További jó és sikeres munkát kívánok!”

Hulladék jellege: kommunális.

A Budapest park melletti parkolóból érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek