Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budapest park melletti parkoló szemétkupacai - Hulladekvadasz.hu

Budapest park melletti parkoló szemétkupacai

A Budapest park melletti parkoló szemétkupacaira hívja fel a figyelmet a bejelentő. Állítása szerint már évek óta ilyen és ehhez hasonló állapotok uralkodnak a Kvassay Jenő úton.

A helyszínen tipikusan a parkolóautók mellett kialakult szemetes utcaképre lehetünk figyelmesek, mivel sok autós azt gondolja, hogy egyszerűbb kidobnia a kocsiból a szemetét, minthogy elvinni a legközelebbi hulladéktároló edénybe. A szórakozó hely nem tehet a kialakult állapotokról. Viszont a környékről mát több bejelentés is érkezett, amik ide kattintva érhetőek el.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Kvassay Jenő út és a Soroksári út sarkán, a Budapest park mellett fotóztam a hatalmas szemétmennyiség egy csekély részét.  Nagyon örülnek ha tudnának  intézkedni a terület kitakarításáról. 

Köszönöm a lehetőséget,  hogy megmutathatom, mert már évek óta bosszant az ottani állapot,  csak eddig nem tudtam kinek lehetne szólni. További jó és sikeres munkát kívánok!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Budapest park melletti parkolóból érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...