Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladék felhalmozás és patkányok Miskolcon

Hulladék felhalmozás problémájával néznek farkasszemet a Kiss József utca lakói Miskolcon. A bejelentő állítása szerint a terület szemetessége okán a rágcsálók is elszaporodtak.

A törvényileg szabályozott a hulladék kezelése, ami szerint tilos a hulladékot elhagyni, felhalmozni, ellenőrizetlen körülmények között elhelyezni, kezelni. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Miskolctapolcán üdülő övezetben a Kiss József utca 54 szàm alatti lakos az udvaron valamint az utcán parkoló autójában és annak utánfutójában háztartási és különböző eredetű hulladékot gyűjt amit kukázásból szállít haza.

Az autó hónapok óta nem használt tele van szeméttel , közterületen a szűk utcában a gépjármű forgalmat is megnehezíti . Többszöri személyes és hivatalos felszólítás, feljelentés ellenére nincs változás , az elszaporodó rágcsálók egyre több gondot okoznak.”

Hulladék jellege: kommunális.

A hulladék felhalmozás és annak problémáiról érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek