Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kossuth Ferenc-telep melletti üveges szemétdombok - Hulladekvadasz.hu

Kossuth Ferenc-telep melletti üveges szemétdombok

Kossuth Ferenc-telep mellett illegális hulladéklerakásokra bukkantak arra járó kutyás gazdik. Sajnos a szétdobált bontott üvegek egyikőjük kutyáját is megsebesítette.

Frissítve
2018.02.16.

Budapest XVIII. kerületétől az alábbi tájékoztatást kaptuk
„A Kossuth Ferenc-telep melletti üveges szemétdombok címen illegálisan lerakott hulladékra vonatkozó bejelentését köszönjük. Bejelentését megvizsgáltuk, és megállapítottuk, hogy a bejelentett tevékenység Budapest Főváros XVIII. kerület közigazgatási területén kívül esik, így sajnos nem áll módunkban az ügyben eljárást indítani.

Az Önök bejelentését megküldtük a területileg illetékes Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal számára, kérve tőlük a szükséges intézkedések megtételét.”

Köszönjük a Budapest XVIII. kerület Önkormányzatának a tájékoztatását.


Korábban
2018.02.01.

Több cikkünk, posztunk volt már arról, hogy a szemét jelenléte különösen veszélyes lehet a házi kedvencek számára. Van, hogy belelépnek, van hogy megeszik, mindkét esetnek más a folyamata, de több esetben kiderült, hogy az állat pusztulásához is vezethet. Budapest XVIII. kerületéből érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Budapesten, a XVIII. kerület-XXIII.kerület határán van már jó ideje egy „szép” hulladéklerakat. A ezen a linken megosztottam pár képet. Mindegyik képen van GPS tag.

A gumik viszonylag frissen kerültek oda, rajtuk még a rendszám is látszik.

A törött üveg pedig sajnos néhány napja elvágta az egyik kutyánk talpát (a hó alatt nem látszott). A héten valamikor égett is a hulladék, a feleségem ki is hívta a tűzoltókat (XVIII. kerületieket, de valójában már inkább a XXIII. kerület volt az). Köszönjük a segítségüket előre is.”

Hulladék jellege: gumi, üveg, kommunális.

[codepeople-post-map]

Kossuth Ferenc-telep melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...