Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tác vasúti átjáró melletti szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Tác vasúti átjáró melletti szemétdomb

Tác vasúti átjáró mellett szemétdombot vélt felfedezni az arra bringázó bejelentő. A helyszín bejáratát sorompóval lezárták így a sorompó előtt gyűlik a szemét.

A település első bejelentése is egyben. Reméljük a probléma hamarosan megoldódik.

Szemétdombok a vasúti átjárótól pár méterre. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemétdombok a vasúti átjárótól pár méterre. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szsövege
„Tisztelt Szerkesztők! A napokban Belsőbárándra bringáztam és a 63s úton az egykori Börgönd-Szabadbattyán vasútvonal kereszteződés és a belsőbárándi leágazás közötti kb 2 km s szakaszon hulladéklerakatot észleltem.  Mindhárom sajátossága, hogy az erdőbe/ mezőbe vezető utak sorompóval lezártak.

Így mindenki a sorompó előtt kénytelen megszabadulni terhétől. Fvár felől Aba felé haladva, a vasúti átjáró után jobbra leágazó földút.”

Továbbá a 63-as út mentén haladva tovább ezen a koordinátán is 47.1170 18.46540 található szemétlerakat.

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Tác vasúti átjáró helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.