Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gumiabroncs temető Székesfehérvár külterületén - Hulladekvadasz.hu

Gumiabroncs temető Székesfehérvár külterületén

Gumiabroncs temető helyszínére lelt Székesfehérvár külterületén a helyi hulladékvadászunk. Nem egyedi eset, ez az egész országra ez a külterületi kép jellemző.

Frissítve
2018.02.06.

Székesfehérvár Önkormányzatától az alábbi tájékoztatást kaptuk
„A „Gumiabroncs temető Székesfehérvár külterületén  – Hulladékvadasz.hu” címen érkezett megkeresésükre ezúton tájékoztatom, hogy a hulladékokkal érintett terület már Székesfehérvár Megyei Jogú Város közigazgatási határán kívül esik, ezért az ügyben Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal illetékességgel nem rendelkezik. Az ügyben Zámoly Közös Önkormányzati Hivatalát szíveskedjenek megkeresni.”

Köszönjük a hivatal gyors válaszát. Továbbítjuk Zámoly Önkormányzatához a bejelentést.


Korábban
2018.02.03.

Fejér megyek megye székhelyéről beérkezett bejelentéseket ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! A mai tavaszias idő kirándulásra csábított és bringáztam a környéken. Amikor kocsiban utazunk, tán fel sem tűnnek a kis erdei, mezei bekötőutak mentén felhalmozott illegális hulladeklerakatot, az árkokban található folyamatos szemét. 

Az első helyszín Székesfehérvár határában (3-4 km re a várostól) a Zámoly felé vezető műútról jobbra leágazó egyik mellékút csalitosában található. A helyszínt régóta használhatják illegális lerakónak, mert a bokrok, a gaz egy részét már benőtte. Itt rengetek autógumi található az egyéb háztartási hulladék mellett.”

Gumiabroncs temető Székesfehérvár külterületén

Gumiabroncs temető helyszínére lelt Székesfehérvár külterületén a helyi hulladékvadászunk. Nem egyedi eset, ez az egész országra ez a külterületi kép jellemző.#hulladékvadász #székesfehérvár #videóbejelentésBővebben https://hulladekvadasz.hu/2018/02/03/gumiabroncs-temeto-szekesfehervar/

Közzétette: Hulladekvadasz.hu – 2018. február 3.

Hulladék jellege: kommunális, autógumi, műanyag, építési.

[codepeople-post-map]

A gumiabroncs temető helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...