Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász mozgalom 2 éves (videóval) - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász mozgalom 2 éves (videóval)

A Hulladékvadász mozgalom idén ünnepli 2 éves fennállását. Bátran elmondhatjuk, hogy ez idő alatt Magyarország legnépszerűbb önkéntes alapú környezetvédelmi mozgalmává vált.

Az oldal egy olyan idealista gondolattal jött létre mely szerint mindenki ki tudja venni a részét környezete, élettere megőrzésében, mint

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes.

A Hulladekvadasz.hu 2016. január 1-jével indult el. Az oldal létrehozói bíztak abban, hogy az embereknek igényük van a tiszta lakókörnyezetre és utóbb kiderült, hogy van.  Ez alkalomból a Hulladékvadász youtube csatornáján videóblog sorozatot indítottunk, ahol bemutatjuk oldalunk múltját, jelenét és jövőjét.

Nagy öröm számunkra, hogy van igény rá, hiszen eddig a honlapunkra két év alatt több mint 2000 bejelentés érkezett, amiből több mint 700 megtisztított bejelentési helyszínt köszönhetünk az aktuális szerveknek. Köszönjük a munkájukat!

A Hulladékvadászok Nagy-térképén elérhető és követhetőek a bejelentések megoldása. Képre kattintva a térkép elérhető.

A Hulladékvadászok Nagy-térképén elérhetőek és követhetőek a bejelentések megoldásai. A képre kattintva a térkép elérhető.

Országos sajtómegjelenések

Cikkeink és tevékenységeink folytán állandó résztvevőivé váltunk a magyarországi országos médiának. Mindez köszönhető hiteles és egyedi tartalmainknak. A korábbi kiemelt sajtómegjelenéseink ide kattintva elérhetőek.

Ozone Tv Zöld-díj

2017-ben az Ozone Tv Zöld-díjának egyik díjazottja civil kategóriában a Hulladékvadász.

Ozone Zöld-díj egyik díjazottja a Hulladékvadász

Ozone Zöld-díj egyik díjazottja a Hulladékvadász

A hulladékvadász.hu üzemeltetője 2017 közepétől a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (későbbiekben JÖN Alapítvány). Célunk vele a környezetvédelem népszerűsítése, az oldalunk hosszútávú üzemeltetése.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány logója.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány logója.

Az Alapítvány rendszeres kampányokat indít figyelemfelkeltő, népnevelő célzattal remélve az ország lakosságának környezettudatosságának növekedését. A JÖN Alapítvány őszi kampánya itt, a téli itt található.

Országos Hulladékvadászat eseménysorozat

A JÖN Alapítványunk által az oldalunkon Országos Hulladékvadászatot indítottunk, amit minden hónapban meghirdetünk közösségi oldalakon. A legjobb hulladékvadászt (aki a legtöbb bejelentést küldi) Hulladékvadász logóval ellátott öko-tex pólóval díjazzuk. Két korábbi díjazottunkkal készített interjút ide kattintva lehet megtekinteni.

Szemétszedési eseményeink

Rendszeresen szervezünk szemétszedési akciókat, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek. Nyár közepén a Gellért-hegyen szervezett szemétszedési akciónkon több mint 100 ember, több mint 100 zsák szemetet gyűjtött össze. Az esemény lebonyolításában a Főkert Zrt. is segítségünkre volt, hiszen az összegyűjtött szemetet ők szállították el.

A hulladekvadasz.hu és a JÖN Alapítvány közös szemétszedési akciót szervezett a Teszedd alkalmából a Népszigeten, ahol közel 100 ember részvételével zajlott le egy családias rendezvény.

Kitelepülések rendezvényekre

Több alkalommal volt lehetőségünk részt venni külön sátorral többféle rendezvényen is. Többek közt a háromnapos Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, ahol még Dr. Áder János Köztársasági elnök úrnak is be tudtuk mutatni a Hulladékvadászt.

Továbbá meghívást kaptunk az FKF Nonprofit Zrt. Környezettudatossági napjának családi eseményére is. A rendezvényről való beszámolónk ide kattintva elérhető.

HULLADÉKVADÁSZat indul!! 😉 ? ? Hogy mi kell hozzá? Egy lelkes csapat és egy cél: összefogás a tiszta, egészségesebb környezetért. Nem hallottál még a Hulladekvadasz.hu-ról? Október 7-én megismerheted őket, hiszen ők is ott lesznek a Környezettudatosság Napján!Gyere el Te is! ;)Részletek a videóban ↩️#hulladékvadász #FKF #családinap #környezettudatosságnapja #nyíltnap

Közzétette: FKF – 2017. szeptember 30.

Te is lennél Hulladékvadász?

Te is szeretnél a Hulladékvadász csapatának tagja lenni? Részt vennél társadalmi munkában? Van szabadidőd rá? Várunk szeretettel, tegyél te is a környezeted megóvása érdekében. Részletekért kattints ide.

De miből működik a Hulladékvadász?

Sokszor kapjuk meg azt a kérdést, hogy minket ki támogat? Kik vannak mögöttünk? Az áldozatos munkánkat szinte teljesen saját költségen végezzük évek óta. Erről szóló korábbi cikkünket ide kattintva lehet megtekinteni.

A tevékenységeinket jelenleg elhivatottságból, mindenféle rendszeres vagy időközi támogatás nélkül végzi a JÖN Alapítvány.

Ha szeretnéd támogatni a Hulladékvadász mozgalom további működését, arra két lehetőséged van:

  1. Banki átutalással és paypalen keresztül támogathatod a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványunkat, az átutalásba feltüntetve az adományozó nevét, adomány megnevezését és azt, hogy támogatásodat melyik rovatunknak a fejlesztésére szánod.
    • JÖN Alapítvány (Budapest)
    • Számlaszám: 16200151-18537255  – Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.
    • IBAN: HU59 16200151-18537255-00000000
  2. Paypal (kattints a Donate gombra)

Reméljük tevékenységünk hatása minél több embert magával ragad. Mi úgy gondoljuk, hogy

az országban szinte mindenki hulladékvadász önkéntes, csak még nem tud róla!

You may also like...