Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fancsikai tavak hulladéklerakata Debrecenben - Hulladekvadasz.hu

Fancsikai tavak hulladéklerakata Debrecenben

A Fancsikai tavak hulladéklerakatára hívja fel a figyelmet a bejelentő Debrecenben, ahol még a feltételezett szemetelő elérhetőségére is rátalált.

A  Fancsikai-tavak természeti értékeinek meggyalázása? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Fancsikai-tavak természeti értékeinek meggyalázása? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász!Az alábbi képeket Debrecenhez közel úgynevezett Fancsikai tónál amely közvetlen a köves út mellett terül el készítettem. Mint látják világosan kiderül ki helyezte oda.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.14.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A debreceni  Fancsikai tavak szemét problémájával kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Fancsika a wikipedia szerint

A debreceni erdőspuszták egyike. A 12. században falu. 1574-ben, a török időkben elpusztult. Debrecen előbb zálogba vette, majd örökös joggal megvásárolta. 12. századi templomának alapfalait 1982-ben tárták fel és állították helyre. A középkori Fancsikába olvadt be az Árpád-kori Újlak, amelyről már 1219-ben esik okleveles említés, mint a Gutkeled nemzettség birtokáról. 1935-ben akáccal elegyes erdeje, rétje, szántója és legelője 1350 hold.

Régi vízerei a Gencsi-, Balaton- és a Szerencsi-folyások voltak. Ma laza tanyahálózat, a debreceniek kedvelt kirándulóhelye, főként a tórendszer kialakítása óta.

A Fancsikai-tavakat az 1970-es évek elején a várostól keletre fekvő kis vízfolyások vizeinek felduzzasztásával hozták létre üdülési-pihenési célokra. Sekély vízmélység, eliszaposodás és folyamatos ökológiai vízromlás jellemzi őket.

Forrás: wikipedia.

You may also like...