Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Őrmező névtelen földútját elöntötte a szemét - Hulladekvadasz.hu

Őrmező névtelen földútját elöntötte a szemét

Őrmező névtelen földútját szó szerint elöntötte a szemétáradat. A képek tanultsága szerint az illegális hulladéklerakás akár évek óta is tarthat.

Dobogó és Őrmező határán fekvő erdős füves terület környékéről rendszeresek az illegális hulladék bejelentések. Korábbi bejelentések XI. kerületből ide kattintva elérhető.

Van itt minden Őrmező névtelen földútján. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Van itt minden Őrmező névtelen földútján. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Ezúton észrevételeznék sok sok köbméter vegyes háztartási hulladékot a 11.kerületi kőérberki úttól nem messze található erdős füves placcon, pontosabb helymeghatározásért tudok küldeni gps adatokat. Mellékeltem pár fotót a helyszínről. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.12.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

 

Őrmező névtelen földútjának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...