Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Őrmező névtelen földútját elöntötte a szemét

Őrmező névtelen földútját szó szerint elöntötte a szemétáradat. A képek tanultsága szerint az illegális hulladéklerakás akár évek óta is tarthat.

Dobogó és Őrmező határán fekvő erdős füves terület környékéről rendszeresek az illegális hulladék bejelentések. Korábbi bejelentések XI. kerületből ide kattintva elérhető.

Van itt minden Őrmező névtelen földútján. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Van itt minden Őrmező névtelen földútján. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Ezúton észrevételeznék sok sok köbméter vegyes háztartási hulladékot a 11.kerületi kőérberki úttól nem messze található erdős füves placcon, pontosabb helymeghatározásért tudok küldeni gps adatokat. Mellékeltem pár fotót a helyszínről. Üdvözlettel!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.12.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

 

Őrmező névtelen földútjának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek