Rákospalotai körvasút sor hídalatti építési hulladéka

Rákospalotai körvasút sor hídalatti építési hulladékára lett figyelmes a budapesti hulladékvadász. Délcegen álló halom mellett grafiti tagek színesítik a környezetet.

Frissítés
2018.03.02.

A bejelentő az alábbi tájékoztatást adta a területről
“Tiszteletem! Örömmel jelenthetem, hogy elvitték az építési hulladékot a Rákospalotai körvasút sor és a Drégelyvár utca találkozásánál fekvő vasúti felüljáró alól. Igaz hagytak egy kisebb adag törmeléket, de a zsákokat elszállították. Köszönöm a közbenjárást!”

Köszönjük az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.02.16.

A környékről nem az első bejelentés. A körvasút sorra erőszeretettel hordják a szemetelők a szemetüket. A XV. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tiszteletem! Építési hulladékot találtam a Rákospalotai körvasút sor és a Drégelyvár utca találkozásánál fekvő vasúti felüljáró alatt (a XV. kerületi oldalon). Köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális.

Rákospalotai körvasút sor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet