Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rákospalotai körvasút sor hídalatti építési hulladéka

Rákospalotai körvasút sor hídalatti építési hulladékára lett figyelmes a budapesti hulladékvadász. Délcegen álló halom mellett grafiti tagek színesítik a környezetet.

Frissítés
2018.03.02.

A bejelentő az alábbi tájékoztatást adta a területről
“Tiszteletem! Örömmel jelenthetem, hogy elvitték az építési hulladékot a Rákospalotai körvasút sor és a Drégelyvár utca találkozásánál fekvő vasúti felüljáró alól. Igaz hagytak egy kisebb adag törmeléket, de a zsákokat elszállították. Köszönöm a közbenjárást!”

Rákospalotai körvasút sor hídalatti építési hulladéka

Köszönjük az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.02.16.

A környékről nem az első bejelentés. A körvasút sorra erőszeretettel hordják a szemetelők a szemetüket. A XV. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tiszteletem! Építési hulladékot találtam a Rákospalotai körvasút sor és a Drégelyvár utca találkozásánál fekvő vasúti felüljáró alatt (a XV. kerületi oldalon). Köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális.

Rákospalotai körvasút sor helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek