Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbányai patkánytanya a múlté (videóval) - Hulladekvadasz.hu

Kőbányai patkánytanya a múlté (videóval)

A kőbányai patkánytanya a múlté, avagy a Hortobágyi utca megtisztításáról számolhatunk be. Nagy öröm számunkra, hogy egyre több helyszínt mutathatunk be, ahol bejelentéseink, terepszemléink után a hulladékprobléma megoldódott.

Anno egy helyi lakós meghívására keresztük fel a kőbányai Hortobágyi utcát, ahol elképesztő mennyiségű illegálisan lerakott hulladék volt felhalmozva egy családi lakóövezetben egy magáningatlanon. A területről készült terepszemlénk ide kattintva elérhető, amiről még a Tv2 is rendhagyó módon beszámolt. A területen történt takarításról az alábbi videóban számolunk be.

A lovarda egyik tulajdonosának örömteli levele a korábbi patkánytanya helyszínének a szomszédságából
„Sziasztok! A területet már évek óta meg szerettük volna venni, mert borzalmasan zavart minket a látvány, de a tulaj nem nagyon akart megválni tőle, csak olyan áron, amit valójában az a telek nem ér.

Sok gondot okozott nekünk az a rengeteg szemet, amit oda hordtak. Többek között a lovardába járó gyermekek szüleit zavartak az áldatlan állapotok, és volt olyan szülő, aki nagyon szimpatikusnak talált minket, de a hajléktalan tanya és a veszélyes hulladékok miatt nem hozta hozzánk gyermeket lovagolni.

2017 tavaszán, hogy ez az úgy komolyabbra fordult és a tulajnak el kellett kezdeni foglalkozni a telekkel (már csak a bírósági tárgyalás miatt is), úgy döntött inkább gyorsan megválna tőle. Úgyhogy viszonylagosan jó áron sikerült hozzájutni, de a rengeteg szemet elszállítása közel 1,6 millió forintba került, ami úgy gondolom meg fog terülni, mert nem kell a lomok között dolgoznunk, és nem rontja a lovarda összképet, valamint nem fog több potenciális ügyfelet elriasztani.

Az önkormányzat környezetvédelmi és építési osztályáról pedig köszönő levelet is kaptunk, hogy megoldásra került a dolog. Mindenki jobban érzi magát így!”

Hatalmas köszönet a területet rendberakó lovarda tulajdonosainak.

Reméljük ezek után már csak egy rossz emlék marad a kőbányai patkánytanya.

A hulladékvadász youtube csatornánkon rendszeresen beszámolunk korábbi és jelenlegi aktuális bejelentésekről, hulladék témákról és mindenről ami számodra is érdekes lehet!

A youtube csatornánkat ide kattintva érheted el közvetlenül.

You may also like...