Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bontott autóalkatrészek Kistarcsa határában - Hulladekvadasz.hu

Bontott autóalkatrészek Kistarcsa határában

Bontott autóalkatrészek vélt felfedezni egy arra járó hulladékvadász Kistarcsa és Nagytarcsa között, akit különösen rosszul érintett ez a természetgyalázás.

Frissítve
2018.07.04.

Bevett gyakorlat lopott autók szétszedésénél, hogy a már nem kellő elemektől úgy szabadulnak meg, hogy kiviszik a határba, a természetbe.

A bejelentés szövege
„Tisztelet Hulladékvadászok! Autók bontásából származó hulladékok az árokban. A fotó készítése óta a növényzet már részben benőtte. A helyszín: Nagytarcsa- Kistarcsa közötti földút.”

Köszönjük a másik bejelentőnek az ismételt bejelentést.


Korábban
2018.02.18.

Általánosságban elmondható, hogy a bontott autóalkatrészek legtöbb esetben lopott autók kibelezéséből jönnek létre. Továbbá már az is előfordult, hogy egy autószerviz vitte ki a hulladékát a határba. Kistarcsa korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Minap sétáltunk arra és olyan hulladékra lettünk figyelmesek ami korábban nem volt ott. A legnagyobb része autóalkatrész. Nagyon fáj ezt látnom. Esetleg tudnátok segíteni? Sajnos ez már nagyobb volumenű szemét annál, hogy egy zacsiba összegyűjtsem. Köszönöm, üdv”

A bejelentés időpontja: 2018.01.31. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, autóalkatrészek.

[codepeople-post-map]

A bontott autóalkatrészek helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...