Bontott autóalkatrészek Kistarcsa határában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Bontott autóalkatrészek vélt felfedezni egy arra járó hulladékvadász Kistarcsa és Nagytarcsa között, akit különösen rosszul érintett ez a természetgyalázás.

Frissítve
2018.07.04.

Bevett gyakorlat lopott autók szétszedésénél, hogy a már nem kellő elemektől úgy szabadulnak meg, hogy kiviszik a határba, a természetbe.

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadászok! Autók bontásából származó hulladékok az árokban. A fotó készítése óta a növényzet már részben benőtte. A helyszín: Nagytarcsa- Kistarcsa közötti földút.”

Köszönjük a másik bejelentőnek az ismételt bejelentést.


Korábban
2018.02.18.

Általánosságban elmondható, hogy a bontott autóalkatrészek legtöbb esetben lopott autók kibelezéséből jönnek létre. Továbbá már az is előfordult, hogy egy autószerviz vitte ki a hulladékát a határba. Kistarcsa korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Minap sétáltunk arra és olyan hulladékra lettünk figyelmesek ami korábban nem volt ott. A legnagyobb része autóalkatrész. Nagyon fáj ezt látnom. Esetleg tudnátok segíteni? Sajnos ez már nagyobb volumenű szemét annál, hogy egy zacsiba összegyűjtsem. Köszönöm, üdv”

A bejelentés időpontja: 2018.01.31. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, autóalkatrészek.

[codepeople-post-map]

A bontott autóalkatrészek helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: