Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pilisborosjenő építési hulladék lerakata - Hulladekvadasz.hu

Pilisborosjenő építési hulladék lerakata

Pilisborosjenő építési hulladék lerakatára hívja fel a figyelmet a helyi hulladékvadászunk. Állítása szerint két teherautónyi földdel kevert törmeléket raktak le ismeretlenek.

A település korábbi bejelentései ide kattintva tekinthetőek meg.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Pilisborosjenő belterületen (013/26 hrsz), egy egyenlőre beépítetlen területen, a havazás előtt két teherautónyi földdel kevert törmeléket raktak le, mely tartalma az olvadás után lett látható: vasdrót, csempe, cserép, tégla, beton, kő és mindez földdel keverve. Kérem segítségüket, hogy mely szervezethez lehet fordulni ez ügyben.”

A bejelentés időpontja: 2018.01.29. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Pilisborosjenő építési hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...