Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pilisborosjenő építési hulladék lerakata

Pilisborosjenő építési hulladék lerakatára hívja fel a figyelmet a helyi hulladékvadászunk. Állítása szerint két teherautónyi földdel kevert törmeléket raktak le ismeretlenek.

A település korábbi bejelentései ide kattintva tekinthetőek meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Pilisborosjenő belterületen (013/26 hrsz), egy egyenlőre beépítetlen területen, a havazás előtt két teherautónyi földdel kevert törmeléket raktak le, mely tartalma az olvadás után lett látható: vasdrót, csempe, cserép, tégla, beton, kő és mindez földdel keverve. Kérem segítségüket, hogy mely szervezethez lehet fordulni ez ügyben.”

A bejelentés időpontja: 2018.01.29. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési.

Pilisborosjenő építési hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek