Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vízisport utca hulladéklerakatai Soroksáron - Hulladekvadasz.hu

Vízisport utca hulladéklerakatai Soroksáron

A Vízisport utca hulladéklerakataira hívja fel a figyelmet a bejelentő Soroksárról. Elszomorítónak tartja, hogy a primitív honfitársaink  milyen meggondolásból teszik azt, amit szemetelésnek hívnak.

Sajnos mi is osztjuk a bejelentő véleményét, hiszen akik szemetelnek azokra nincs jobb szó, hogy primitív. A XXIII. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Soroksáron a Vízisport utca 64. után a Meddőhányó utca felé, a Meddőhányó utcai kereszteződéstől kb. 20-30 méterre szemétkupacok vannak az út mellett, amit primitív honfitársaink helyeztek el. A szemétkupacok egyre csak híznak, jó lenne felszámolni azokat. Csatolva küldök egy képet.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A soroksári Vízisport utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...