Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vízisport utca hulladéklerakatai Soroksáron

A Vízisport utca hulladéklerakataira hívja fel a figyelmet a bejelentő Soroksárról. Elszomorítónak tartja, hogy a primitív honfitársaink  milyen meggondolásból teszik azt, amit szemetelésnek hívnak.

Sajnos mi is osztjuk a bejelentő véleményét, hiszen akik szemetelnek azokra nincs jobb szó, hogy primitív. A XXIII. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Soroksáron a Vízisport utca 64. után a Meddőhányó utca felé, a Meddőhányó utcai kereszteződéstől kb. 20-30 méterre szemétkupacok vannak az út mellett, amit primitív honfitársaink helyeztek el. A szemétkupacok egyre csak híznak, jó lenne felszámolni azokat. Csatolva küldök egy képet.”

Hulladék jellege: kommunális.

A soroksári Vízisport utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek