Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bacsó Béla utca szeméttelepe a VIII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Bacsó Béla utca szeméttelepe a VIII. kerületben

A Bacsó Béla utca instant szeméttelepére hívja fel a figyelmet Budapest VIII. kerületéből egy helyi hulladékvadász, aki panaszában azt írja le, hogy egy magánterület hulladéklerakóvá vált.

Gyakran találkozunk hasonló bejelentésekkel. A magánterületen hulladék rendszertelen felhalmozása tilos! A VIII. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tiszteletem! Egy budapesti, VIII. kerületi illegális szemétlerakót szeretnék bejelenteni: a Bacsó Béla utca 25. számú ház melletti, magántulajdonban álló építési telken hónapok óta egyre csak gyűlik a változatos jellegű szemét – az építési hulladéktól kezdve a háztartásiig minden megtalálható. A legnagyobb része az első két képen látható halomban áll, noha telekszerte fel van hintve az egész terület, de azt ellepte mára a hó.

Gyakorta látni embereket, amint hordják oda, majd elmennek – az egyiket kérdőre vontuk, mire azt a választ adta, hogy neki „a helybéliek mondták, hogy oda kell tenni a szemetet, mert lomtalanítás lesz nem sokára, és mindenki oda viszi”. Kérésünkre azt mondta, felhagy ezzel a gyakorlattal.. őrt azonban nem állhatunk ott. A területet jogi zárral látták el már nem egy alkalommal, de gyakorlatilag azonnal felnyitották minden alkalommal újra, jelenleg is tárva-nyitva áll. Reménykedem abban, hogy a publicitás ráveszi a tulajdonost a telek takarítására, majd hatékony lezárására. Esztétikailag sem felemelő látvány, ugyanakkor közeleg a tavasz, és onnantól más bajok is adódnak majd ezzel a lerakattal!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Bacsó Béla utca helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes szerveknek.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Bacsó Béla a wikipedia szerint

Bacsó Béla (Kassa, 1891. január 6. – Újpest, 1920. február 17.) magyar szocialista író, újságíró.

Élete
Bacsó Mátyás és Szencsó Mária fia. Tanulmányait Kassán végezte, itt is helyezkedett el először újságíróként a Kassai Naplónál. 1919. június 5-én Budapesten, a VI. kerületben házasságot kötött Simonovánszky Máriával, Simonovánszky Ferenc és Schurmann Ilona lányával. A két tanú Szakasits Árpád és Révész Mihály volt.[1] 1919-ben a Népszava munkatársa lett. Írásaiban a proletárokkal, a paraszti földéhséggel és a migrációval foglalkozott, „leleplezte” az I. világháború szerinte igazi célját és vesztére a – Héjjas Iván, Prónay Pál és Ostenburg-Moravek Gyula neve által fémjelzett – fehérterror ellen is írt. Emiatt szerkesztőtársával, Somogyi Bélával az Ostenburg-különítmény elhurcolta és 1920. február 17-én valahol a Megyeri Csárda és a Fővárosi Vízművek között agyonlőtték, majd holttestüket Dunakeszi határában a Dunába vetették.

Forrás: wikipedia.

You may also like...