Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Külső Mester utca lehangoló gettó feeling - Hulladekvadasz.hu

Külső Mester utca lehangoló gettó feeling

A Külső Mester utca az állandósult illegális hulladéklerakások színtere. Lehangoló látványa leginkább az amerikai külvárosok gettó feelingjére hasonlót.

Frissítve
2018.08.11.

A bejelentő helyzetjelentés küldött a helyszínről. Sajnos egyáltalán nem vidám dolgokat:
„Tisztelt Szerkesztők! Tavasz óta nem jártam erre,  de ma örömmel tapasztaltam, hogy a bútor lerakat megszűnt,  de sajnos pofátlanék újra „belakták ” a helyszínt. Az utcában a többi lerakat még a helyén és szépen gyarapszik. Szomorú.”

Külső Mester utca lehangoló gettó feeling

Köszönjük a helyzetjelentést a bejelentőnek. Ismételten felvesszük az illetékes szervekkel a kapcsolatot.


Korábban
2018.02.24.

A környék rendszeres áldozata a szemetelőknek. A hatóságok hiába takarítják, már már másnap visszatérő szemét ellen nem tudnak mit tenni. Az utcából és Ferencvárosból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! 2016 óta rendszeresen járok unokázni  lányomékhoz. A Lágymányosi hídról vagy a Soroksárin vagy a Külső Mester utcán jutok el. A Külső Mester utca mindkét oldalán, kisebb nagyobb szemétkupacok sajnos mindig is voltak, illetve két nagyobb lerakóhely is kialakult. Ezeket rendszeresen felszámolják, eltakarítják, de az utánpótlást a pofátlanok folyamatosan biztosítják. Ezen a helyen (Lurdy háztól az Illatos út felé haladva bal oldalon) most kommunális szemét és bútorlerakat található. A képek ma reggel még havazás előtt készültek.”

A bejelentés ideje: 2018.02.20.  – A bejelentést pár nap késéssel publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Külső Mester utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...