Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Külső Mester utca lehangoló gettó feeling

A Külső Mester utca az állandósult illegális hulladéklerakások színtere. Lehangoló látványa leginkább az amerikai külvárosok gettó feelingjére hasonlót.

Frissítve
2018.08.11.

A bejelentő helyzetjelentés küldött a helyszínről. Sajnos egyáltalán nem vidám dolgokat:
“Tisztelt Szerkesztők! Tavasz óta nem jártam erre,  de ma örömmel tapasztaltam, hogy a bútor lerakat megszűnt,  de sajnos pofátlanék újra “belakták ” a helyszínt. Az utcában a többi lerakat még a helyén és szépen gyarapszik. Szomorú.”

Külső Mester utca lehangoló gettó feeling

Köszönjük a helyzetjelentést a bejelentőnek. Ismételten felvesszük az illetékes szervekkel a kapcsolatot.


Korábban
2018.02.24.

A környék rendszeres áldozata a szemetelőknek. A hatóságok hiába takarítják, már már másnap visszatérő szemét ellen nem tudnak mit tenni. Az utcából és Ferencvárosból érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! 2016 óta rendszeresen járok unokázni  lányomékhoz. A Lágymányosi hídról vagy a Soroksárin vagy a Külső Mester utcán jutok el. A Külső Mester utca mindkét oldalán, kisebb nagyobb szemétkupacok sajnos mindig is voltak, illetve két nagyobb lerakóhely is kialakult. Ezeket rendszeresen felszámolják, eltakarítják, de az utánpótlást a pofátlanok folyamatosan biztosítják. Ezen a helyen (Lurdy háztól az Illatos út felé haladva bal oldalon) most kommunális szemét és bútorlerakat található. A képek ma reggel még havazás előtt készültek.”

A bejelentés ideje: 2018.02.20.  – A bejelentést pár nap késéssel publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

A Külső Mester utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek