Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csepel-Rózsadomb rózsamentes szemétdombjai - Hulladekvadasz.hu

Csepel-Rózsadomb rózsamentes szemétdombjai

Csepel-Rózsadomb Budapest XXI. kerületé részének kiakasztó rózsamentes állapotára hívja fel a figyelmet a bejelentő. Az illegális hulladéklerakások mindent elöntenek.

Frissítve
2018.04.26.

Csepel Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a helyszínnel kapcsolatban
Tisztelt Hulladekvadasz.hu A korábbi bejelentésekkel (Duna part, Csepeli Rózsadomb) kapcsolatban a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. tájékoztatott, hogy az elhagyott hulladék elszállítása szintén megtörtént. A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. lehetőségeihez mérten mindent megtesz a jelzett területek visszaellenőrzése és hulladékmentesítése érdekében. Amennyiben a hulladék korábbi birtokosának személye megállapítható, minden esetben hatósági eljárás indítására kerül sor.”

Köszönjük a terület megtisztítását. További jó munkát kívánunk Csepel Önkormányzatának.


Korábban
2018.02.25.

A településeink határát lassan már nem a zöld parcellák határolják hanem az illegális hulladékhegyek több tonnányi szemete. A csepeli bejelentés minden, de nem szép látvány.

A bejelentés szövege
Kedves Hulladékvadász! A csepeli Duna partot évtizedek óta használják illegális szemétlerakónak, ezzel szennyezve a Dunát és a környékbeli hobbi telkeket. 35 éve a családunk tulajdonában van egy kb. 1000 m2-es telek, ezért nagyon fontos számunkra ez a kis oázis.

De úgy tűnik, hogy ez egy „senki földje” az önkormányzatnak, mert látszólag semmi nem történik a part megóvása érdekében, és állandó a környezetkárosítás! Ez a terület a csepeli temetővel szemben a régi Kenyérgyár mögötti üdülőövezet, a Tinódi utca utáni hobbikertes parcellákat jelenti. Mindenhol rengeteg a szemét, de a dunai töltés állapota a legelkeserítőbb, ahol a szeméthegyek egyenesen a folyóban végződnek.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, építési.

[codepeople-post-map]

Csepel-Rózsadomb helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...