Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gubacsi út - Koppány utca sarkára kukákat! - Hulladekvadasz.hu

Gubacsi út – Koppány utca sarkára kukákat!

A Gubacsi út – Koppány utca sarkáról hiányzó kukára hívja fel a figyelmet a bejelentő. Budapest IX. kerületből nem az első bejelentés ez már a Gubacsi útról.

Sok hasonló helyszínnel találkozhatunk a hulladékvadász.hu -ra beérkező bejelentésekbe, ami a nagy-térképünkön megtekinthető. A kerületből, illetve a környékről érkezett bejelentéseket ide kattintva meg lehet tekinteni.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Általában is borzasztó szemetes a környék, de a közelmúltban végrehajtott fairtás maradékait is otthagyták a közterületen. A képek szerintem magukért beszélnek. Helyszín: Bp, IX. kerület, Gubacsi út – Koppány utca sarok. Remélem, a IX. kerületi Önkormányzat hallgat Rátok!  Nagyon hasznos és fontos, hogy vagytok és foglalkoztok a hulladéktémával! Üdv és jó munkát!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.16. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

A területtel korábban másoknak is volt problémája, akkor egy tábla volt rosszul, hiányosan kihelyezve.

[codepeople-post-map]

A Gubacsi út – Koppány utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...