Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gubacsi út – Koppány utca sarkára kukákat!

A Gubacsi út – Koppány utca sarkáról hiányzó kukára hívja fel a figyelmet a bejelentő. Budapest IX. kerületből nem az első bejelentés ez már a Gubacsi útról.

Sok hasonló helyszínnel találkozhatunk a hulladékvadász.hu -ra beérkező bejelentésekbe, ami a nagy-térképünkön megtekinthető. A kerületből, illetve a környékről érkezett bejelentéseket ide kattintva meg lehet tekinteni.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Általában is borzasztó szemetes a környék, de a közelmúltban végrehajtott fairtás maradékait is otthagyták a közterületen. A képek szerintem magukért beszélnek. Helyszín: Bp, IX. kerület, Gubacsi út – Koppány utca sarok. Remélem, a IX. kerületi Önkormányzat hallgat Rátok!  Nagyon hasznos és fontos, hogy vagytok és foglalkoztok a hulladéktémával! Üdv és jó munkát!”

A bejelentés időpontja: 2018.02.16. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

A területtel korábban másoknak is volt problémája, akkor egy tábla volt rosszul, hiányosan kihelyezve.

A Gubacsi út – Koppány utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek