Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász applikáció v1.1 verziója megjelent - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász applikáció v1.1 verziója megjelent

A Hulladékvadász applikáció v1.1 verziója megjelent, ami már letölthető a Google Play áruházból. Több új hasznos funkció került bele az újabb verzióba.

Az applikáció fejlesztését továbbra is önerőből végezzük. A korábbi verzió 2017 júliusában jelent meg, amire egy külön eseménysorozatot, az Országos Hulladékvadászatot indítottuk el, ami azóta is minden hónapban meghirdetünk a facebookon. Az esemény lényege, hogy váljon mindenki hulladékvadásszá, tegyen a környezetéért, mint a

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

Az eseménysorozaton kizárólag a Hulladékvadász applikáció használatával lehet részt venni. Aki a legtöbb bejelentést küldi adott hónapban azok értékes nyereményekben részesülnek.

Az utóbbi félévben két korábbi nyertes is volt módunk interjút készíteni, amikből többek köt kiderült, hogy hogyan váltak hulladékvadásszá, és miért gondolták úgy, hogy hulladékvadásznak állnak. A júliusban Besze Marton, Novemberben Nagy Sára bizonyult a legjobban teljesítő hulladékvadásznak. Az velük készült interjúkat az interjú rovatunkban lehet megtalálni.

Besze Marton és Nagy Sára a két korábbi díjazottunk, akikkel interjú is készült. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Besze Marton és Nagy Sára a két korábbi díjazottunk, akikkel interjú is készült. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tehát térjünk át a lényegre. Az applikációval kapcsolatban a legutóbbi frissítés óta több visszajelzést kaptunk mire lenne igény, mit tartanának fontosnak hulladékvadászaink.

A Hulladékvadász Applikáció újdonságai

  • A bejelentés szövege 100 karakter helyett már csak 50 karakter.
  • a helyszíni bejelentés mellett otthoni bejelentésre is van lehetőség, a Már fotóztam menüpontban.
  • A bejelentkező képernyőkön több érdekes információ kapott helyet.
  • Pontosabb helyszínbemérés.
  • Több készüléken való működés.
  • Korábbi hibák javítása.

Mik lesznek benne a következő verziókban

  • Iskolás vagyok funkció hamarosan.
  • Hulladékudvar kereső hamarosan.
  • Regisztrációhoz kötött hulladékvadászat, de az anonim bejelentési lehetőség is megmarad.

Az applikációval kapcsolatban várjuk véleményeiteket, javaslataitokat a központi e-mail címünkre, vagy a kapcsolattartó űrlapunkon keresztül.


Hol nem érhető el a hulladékvadászok applikációja?
Sajnos anyagi okok miatt IOS-re nem sikerült még lefejlesztetünk az applikációt, de úgy valljuk ami késik nem múlik. A jelenlegi anyagi körülményeink miatt nincs fedezetünk a fejlesztés elindításához sem.

Hogyan támogathatod az applikáció fejlesztését?

A hulladekvadasz.hu üzemeltetőjének a támogatásával (ide kattintva)! Az oldal hosszútávú működéséhez bejegyeztünk egy alapítványt, Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány néven, ami tavaly 2017-ben mindösszesen 107 ezer forint támogatást kapott. Erről itt lehet tájékozódni. Továbbá rendszeresen beszámolunk anyagi támogatásainkról „üvegzseb” jelleggel.

You may also like...