Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

IKEA Árukiadó szemetes parkolója

Az IKEA Árukiadó szemetes parkolójáról érkezett bejelentés, vagyis pontosabban a parkoló és a közterületnek vélt szakasz határáról. 

Frissítve
2018.03.14.

A helyszínt a képek tanúsága szerint megtisztították.

IKEA Árukiadó szemetes parkolója

Köszönjük az illetékeseknek a takarítás elvégzését.


Korábban
2018.02.28.

Budapest X. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek. Viszont ezen terület a kép tanulsága szerint magánterület lehet. A bejelentést még február elején érkezett, de azóta többen jelezték, hogy a szemét a helyszínen van. A bejelentést továbbítjuk az illetékesekhez.

A parkoló szélén hagyott kartondobozok már hónapok óta ott találhatóak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A parkoló szélén hagyott kartondobozok már hónapok óta ott találhatóak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Kerepesi út 73-ban lévő üzletekhez tartozó parkolót egy bokros-füves sáv választja el a lakóteleptől, a Hatház utcától (kanyarodó Erdősi utcától). A bokrok közé háztartási szemetet szórtak ki egy parkoló autóból hetekkel ezelőtt. A képeken látszik az IKEA Árukiadó és az ÖMV benzinkút is, a közöttük fekvő rész szélén van ez a bokros szakasz, de szerintem nem tartozik a parkolóhoz és hozzájuk a szemét. A pontosság miatt itt is több fotót készítettem a környékről. A bejelentés címe: 1106 Budapest, Kerepesi út 73.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

Az IKEA Árukiadó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek