Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
IKEA Árukiadó szemetes parkolója - Hulladekvadasz.hu

IKEA Árukiadó szemetes parkolója

Az IKEA Árukiadó szemetes parkolójáról érkezett bejelentés, vagyis pontosabban a parkoló és a közterületnek vélt szakasz határáról. 

Frissítve
2018.03.14.

A helyszínt a képek tanúsága szerint megtisztították.

IKEA Árukiadó szemetes parkolója

Köszönjük az illetékeseknek a takarítás elvégzését.


Korábban
2018.02.28.

Budapest X. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek. Viszont ezen terület a kép tanulsága szerint magánterület lehet. A bejelentést még február elején érkezett, de azóta többen jelezték, hogy a szemét a helyszínen van. A bejelentést továbbítjuk az illetékesekhez.

A parkoló szélén hagyott kartondobozok már hónapok óta ott találhatóak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A parkoló szélén hagyott kartondobozok már hónapok óta ott találhatóak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Kerepesi út 73-ban lévő üzletekhez tartozó parkolót egy bokros-füves sáv választja el a lakóteleptől, a Hatház utcától (kanyarodó Erdősi utcától). A bokrok közé háztartási szemetet szórtak ki egy parkoló autóból hetekkel ezelőtt. A képeken látszik az IKEA Árukiadó és az ÖMV benzinkút is, a közöttük fekvő rész szélén van ez a bokros szakasz, de szerintem nem tartozik a parkolóhoz és hozzájuk a szemét. A pontosság miatt itt is több fotót készítettem a környékről. A bejelentés címe: 1106 Budapest, Kerepesi út 73.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.07. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Az IKEA Árukiadó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...