Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
MÁV szolgálati ház szeméttárolóvá vált - Hulladekvadasz.hu

MÁV szolgálati ház szeméttárolóvá vált

MÁV szolgálati ház hulladékkal van tele, avagy ismeretlenek illegális hulladéklerakásra használják a kibelezett épületet, ami ma már szeméttárolóként üzemel.

A vasúttársaság területeit, elhagyott épületeit a szemetelők gyakorta rongálják meg, hordják tele szeméttel. A mostani bejelentés is erről tanúskodik.

MÁV szolgálati ház ma már szeméttárolóvá vált. / Fotó: hulladekvadasz.hu

MÁV szolgálati ház ma már szeméttárolóvá vált. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! A Szfvár-Komárom vasútvonal mentén a Székesfehérvár Szárazrét állomást jó pár éve már megszüntették és az állomás épületet is elbontották. Ugyanakkor az egykori szolgálati ház ott maradt, mára beomlott tetővel és szeméttároló funkcióval.  A szebb napokat látott épületben és a mellette lévő bokros részen műanyag hulladék, talán kábelborítás, míg az egykori, talán tyúkólban? és annak kispadlásán kommunális hulladék.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.01. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A MÁV szolgálati ház helyszínnel kapcsolatos bejelentést továbbítjuk a MÁV Zrt.-nek,

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...