Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

MÁV szolgálati ház szeméttárolóvá vált

MÁV szolgálati ház hulladékkal van tele, avagy ismeretlenek illegális hulladéklerakásra használják a kibelezett épületet, ami ma már szeméttárolóként üzemel.

A vasúttársaság területeit, elhagyott épületeit a szemetelők gyakorta rongálják meg, hordják tele szeméttel. A mostani bejelentés is erről tanúskodik.

MÁV szolgálati ház ma már szeméttárolóvá vált. / Fotó: hulladekvadasz.hu

MÁV szolgálati ház ma már szeméttárolóvá vált. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! A Szfvár-Komárom vasútvonal mentén a Székesfehérvár Szárazrét állomást jó pár éve már megszüntették és az állomás épületet is elbontották. Ugyanakkor az egykori szolgálati ház ott maradt, mára beomlott tetővel és szeméttároló funkcióval.  A szebb napokat látott épületben és a mellette lévő bokros részen műanyag hulladék, talán kábelborítás, míg az egykori, talán tyúkólban? és annak kispadlásán kommunális hulladék.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.01. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

A MÁV szolgálati ház helyszínnel kapcsolatos bejelentést továbbítjuk a MÁV Zrt.-nek,

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet